Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit meglattam és első pillantásra oda lettem érte. Mindig ha bejon a munkahelyemre akkor szakatol a szívem kiver a víz, láttam egy párszor rajta hogy rám néz vagy mosolyog ram, es eddig nem jart be, csak miota egymas szemebe néztünk azota jar be többet.. Szerintetek be jöhetek neki? Vagy csak én szeretném azt hogy be jöjjek neki? 24/N
2020. nov. 13. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, bejössz nála.
2020. nov. 13. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Hàt ez eddig nem sok
2020. nov. 13. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszélgess velee egy kicsit, ki fog derülni.
2020. nov. 13. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy addig nem járt be, csak amióta egymás szemébe néztetek? Milyen munkahelyről és szituról van pontosabban?
2020. nov. 13. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg mikor legközelebb az ő munkahelye ajtaja előtt állsz hogy bejöhetsz-e.

De 4-es jól kérdez. Én is kiváncsi lennék milyen munkahely.

2020. nov. 13. 21:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Üzletben dolgozom
2020. nov. 14. 10:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem merem megkerdezni, mert szerintem, nem vágyik mas kapcsolatra mert most ment szett egy 5eves kapcsolatbol mert a csaj megcsalta es szerintem nem tud mar tobb nőben bizni.
2020. nov. 14. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!