Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fél falu tudja, hogy néha...

Fél falu tudja, hogy néha igénybe veszem a gyorsfodrászat szolgáltatásait. Miért pletykáltak erről a faluban?

Figyelt kérdés
Szeretem, ha tűsi a hajam, ezért gyorsan mindig olyanra csináltatom. Valakinek van ott ismije, aztán olyan ember szájából hallottam ezt a témát rólam, aki a lábosos töltött káposztát szokta árulni. Más is szeretni járni, azért beszéltek rólam? 38/F
2020. nov. 4. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, csak én vagyok túl városi, de nem értem az egészet :D

Pl. mi a tököm az a gyors fodrászat?

2020. nov. 4. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

Olyasmi, mint a plázákban a BioHair... Hogy nem kell előre bejelentkezni - de nem is konkrét fodrászhoz mész, hanem akinél épp sorra kerülsz.

2020. nov. 4. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
legjobb kérdés, hahaha :D
2020. nov. 4. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldonteni, hogy troll vagy, vagy csak a magyar valosag.
2020. nov. 4. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a töltöttkáposztás kitétel tette fel az i-re a pontot. :-D
2020. nov. 4. 19:22
 16/16 dililili ***** válasza:
100%

Szerintem azért pletykálnak, mert nincs más téma vagy nem tudják, mi a gyorsfodrász fogalma és érdekesnek találják, nem hinném, hogy negatív céllal tennék. Mámint képzelt el;

Piri; Hallottad, hogy a Gipsz Jakab gyorsfodrászhoz jár.

Mari; Az az elkényeztetett kis ficsúr. Az én Gézám magának vágja a haját, ő meg fodrászhoz jár? Méghozzá gyorshoz? A pofám leszakad.

2020. nov. 4. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!