Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők mennyire vállalnátok be...

Nők mennyire vállalnátok be Németországban valami tánc munkát, ha 800€/nap lenne a fizetés? Ez a munka mennyire elítélendő?

Figyelt kérdés

Hát nem is tudom, én szégyenlős vagyok és ennél azért nagyobb a tartásom, dehát pénz szűkében vagyunk.

Az egyik felem azt mondja kizárt dolog a másik pedig azt a kérdést dobálja felém, hogy ennyiből lehet egy nő milliomos? 😂

2020. nov. 4. 09:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
84%
Kis csillag 16 éves korom óta dolgozom mégis meg van mindenem! Rám nem mutogathatnak ujjal hogy meg voltam nekik 😊
2020. nov. 7. 17:13
 42/43 A kérdező kommentje:

Aranyom, én is.

Rám sem mutogatnak nyugodj le és ülj le a p...ádra 😊

22 éves koromra nem volt soha kalandom és nem is akarok.

2 hosszú hosszú párkapcsolat van a hátam mögött max. ők mutogatnak (vagy inkább én rájuk 😉) a mostani párommal pedig már egy éve együtt vagyunk.

1 hónapja kint vagyunk és ugyanott dolgozunk 100€/nap nettó, napi 9 órában úgyhogy csókoltatlak.

A többi undorító kommentet el sem olvasom, mert annyit sem értek 😊

Nem kérek több undorító kommentet, töltsétek hasznosabban a drága időtöket, ha már nagyobb kincsetek nincsen 😉😊

2020. dec. 7. 13:36
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de szerintem csak rájöttél hogy leégetted magad azzal a foglalkozással amit a káromkodásokban gyakran viszonthallunk a szeretett anyákkal kapcsolatban, és megpróbálod arra terelni a témát hogy mi irigyek vagyunk. 😝☺️
2020. dec. 7. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!