Nők mennyire vállalnátok be Németországban valami tánc munkát, ha 800€/nap lenne a fizetés? Ez a munka mennyire elítélendő?
Figyelt kérdés
Hát nem is tudom, én szégyenlős vagyok és ennél azért nagyobb a tartásom, dehát pénz szűkében vagyunk.
Az egyik felem azt mondja kizárt dolog a másik pedig azt a kérdést dobálja felém, hogy ennyiből lehet egy nő milliomos? 😂
2020. nov. 4. 09:59
32/43 anonim válasza:
Jézusom kérdező!
Te kérdezted mennyire elitélendő munka, hát láthatod ennyire! Nem kérdés, hogy nem vállalnám semmiképpen sem!
Nem tudnék tükörbenézni max ha szemenköpöm magam
33/43 A kérdező kommentje:
#43 egyetértek!
Viszont ide a végére már komolyan olyan válaszok jöttek, hogy köze nincs a kérdéshez 😂😂😂
2020. nov. 4. 12:16
34/43 anonim válasza:
Ne törődj a negatív válaszokkal, ha nem lennének irigyek akkor arra se szánnának időt hogy válaszoljanak. Aki nem irigy az szimplán leírja volna h neki menne ez a meló. Voltak itt ilyenek is. Akik meg fröcsögnek azok csórók és 8-tól 5-ig dolgoznak, ebből adódóan frusztráltak.😂😂 Látod milyen frusztráltá teszi őket a proli munkájuk.
35/43 anonim válasza:
akkor leírta volna h neki nem menne ez a meló*
36/43 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂
2020. nov. 4. 13:05
37/43 A kérdező kommentje:
Azért a %-ok meglepőek 😂😂😂
2020. nov. 4. 19:56
38/43 Miss Endzsi válasza:
Jöttél hencegni, hogy kvának akarsz menni pénzért?
39/43 anonim válasza:
Ennyi pénzért az nem csak tánc, ennyi biztos.
40/43 anonim válasza:
Meg abból leveszik a lakás és az egyéb költségek árát is a munkaadók.1hétig csak táncolni kell,amikor meg látják rajtad,hogy bedőltél és aláírtad a szerződést,mást is kell csinálni (de ezt úgy csinálják,hogy mire észbe kapsz,késő).Van nagyon sok ilyen dokumentumfilm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!