Nők mennyire vállalnátok be Németországban valami tánc munkát, ha 800€/nap lenne a fizetés? Ez a munka mennyire elítélendő?
Hát nem is tudom, én szégyenlős vagyok és ennél azért nagyobb a tartásom, dehát pénz szűkében vagyunk.
Az egyik felem azt mondja kizárt dolog a másik pedig azt a kérdést dobálja felém, hogy ennyiből lehet egy nő milliomos? 😂
Prosti lesz az nem táncoslány.
Filmekbe van ez igen, hogy tánci tánci aztán a bugyingóba dugdossák a vén faszik a pénzt meg a dílerek.
Ajvé 🤦🤦🤦
Hogy a fenébe meritek a szátokra venni a páromat? Mit képzeltek amúgy?
Közötök nincs a kérdéshez.
Szégyeljétek magatokat.
Nyilván ő azt mondta, hogy nem hagyná... Idióták vagytok.
Össze fújta a szél a szemetet.
Ne képzeljetek ide olyan dolgokat amiket egy szóval sem írtam.
Menjetek inkább ebédet főzni!
Úgy merészeljük, hogy egy normális pasi aki szereti a párját nem hagyja, hogy a p*náját meg a csecsét rázza meg fogdostassa vad idegeneknek!!!
Mert szépítheted akárhogy ez bizony kurvincaság.
Inkább neked kéne szégyellni magad, hogy rázogatod magad, mint sem elmegy rendes tisztességes munkára!
Jaaa hogy büdös? Szar ügy!
Ha már Németország 1000+ 1 másik tisztességes munkát lehetne találni,de te a rüfkeséget választanád!
Erről is csak a te szegénységi bizonyítványod állítottad ki, mert szerintem másod nincs is!
Te kérdeztél, kaptál választ!
Ha nem tetszik akkor így jártál!
Mi legalább tudunk ebédet főzni, mert nem arról álmodozunk, hogy a picsánkat rázzuk és majd luxus ladyk leszünk 2 nap alatt!
"Nyilván ő azt mondta, hogy nem hagyná... "
Ahhaa persze, azért írtad ki :)
" Mennyire elitélendő?" Hát ennyire! Ha nem tetszenek a válaszok akkor ülj le és egyes!
Ne te legyél már felháborodva könyörgöm 🤦🤦🤦🤦
Ennyi IQ
Mire legyek irigy? :)
Arra, hogy nekem nincs ilyen genyó pasim vagy hogy nem a picsám rázom másnak hanem dolgozom jaaa bocs nem szarért húgyért? Ejjjhaaa
Vén f*szok vagytok akiknek nincs jobb dolguk csak sajnálkozni azon, hogy semmire sem vitték és elpazarolták a fiatalságukat ezért csak itt tudnak lógni, mert barátaik sincsenek.
Nagy lehet az IQ, ha egy ártatlan kérdésből ennyi mindent le tudtatok szűrni.
Fúj de undorodom ezektől a magyaroktól ez a legalja népség akiknek ilyen a mentalitásuk és csak ide tudnak írogatni úgy, hogy semmit sem tudnak 😂
Szégyenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!