Nők mennyire vállalnátok be Németországban valami tánc munkát, ha 800€/nap lenne a fizetés? Ez a munka mennyire elítélendő?
Hát nem is tudom, én szégyenlős vagyok és ennél azért nagyobb a tartásom, dehát pénz szűkében vagyunk.
Az egyik felem azt mondja kizárt dolog a másik pedig azt a kérdést dobálja felém, hogy ennyiből lehet egy nő milliomos? 😂
"Nyilván nem is végleges munka csak 1-2 hónapra gondoltam 😂😂😂
Hülyeség az egész... Vagy nem?
8/23 A kérdező kommentje:
A párommal amúgy nem mondjuk meg egymásnak, hogy mit csináljon a másik. 😂"
Egyszer azt írod a párod nem korlátoz, a következő reakció meg az, hogy nem menne bele. Akkor végülis csak van, ami nála is kiüti a biztosítékot.
Te is tudod a szíved mélyén, hogy mivel jár egy ilyen meló, csak nincs kivel megbeszélni. De így még a gondolati szinten is butaság ezzel foglalkozni.
Személyszerint én fiatal vagyok, mert bőven 30 alatti vagyok,de jól is keresek így nincs szükségem a bugyikámat letolni ;)
Irigy meg főleg nem leszek egy ilyenre 🤣🤣🤣
Szal a kérdésre mégse válaszolsz, hogy miért nem mást dolgozol ha már német! :D
Hál Istennek, hogy nem én mondom meg! :D szüleid büszkék lesznek rád!
Tiéd a világ legjobb pasija? Ohhaa :D azt meghiszem!
Nekem pl. van és egy percre nem kell mellette ilyenen gondolkodni se ;)
Nyilván vannak másik munkák egy szóval nem írtam, hogy nincs és "nekem ez az egyetlen opció"
Annyira buták vagytok, hogy már vicces. Feldobtátok a naponta 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!