Nők mennyire vállalnátok be Németországban valami tánc munkát, ha 800€/nap lenne a fizetés? Ez a munka mennyire elítélendő?
Hát nem is tudom, én szégyenlős vagyok és ennél azért nagyobb a tartásom, dehát pénz szűkében vagyunk.
Az egyik felem azt mondja kizárt dolog a másik pedig azt a kérdést dobálja felém, hogy ennyiből lehet egy nő milliomos? 😂
Szerintem te is tudod, hogy nincs csak tánc.
Ott bizony kő keményen kell sz opni a fszt.
Persze, ha megkérdezed, mindenki csak táncolt.
Hát ha azért a szarért, amit én tánc címszó alatt produkálok, fizetnek ennyit 😂😂😂
Viccet félretéve, ha nem lennének erkölcsi gátaim, örömmel és röhögve gazdagodnék meg azon, hogy valami csontot dobok néha a szexuálisan felajzott, primitív embereknek. Múltkor láttam, hogy már azzal is lehet pénzt keresni, hogy ezekkel a szerencsétlen balfaxokkal chatelsz. 😂 Aki nem tart attól, hogy kiderül a kiléte, az szerintem lépje meg az ilyen lehetőségeket. Nagyon jól lehet keresni a faxagyú balekokkal.
A többes szám már ezt jelenti? Csak én és a párom, neki van más munka (nekem meg nem biztos)... Nyilván nem is végleges munka csak 1-2 hónapra gondoltam 😂😂😂
Hülyeség az egész... Vagy nem?
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!