Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális ha valaki egyáltal...

Az normális ha valaki egyáltalán nem érez semmilyen érzést egy másik ember iránt, mondjuk ha előtte fuldokolna, akkor sem rendülne meg? Vannak itt ilyen emberek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 06:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy a pszichopatákra gondolsz, közülük kevesen mondják ki, hogy nem érdekel, vagy igen élvezem ha a másik szenved, főleg egy ilyen helyen, ahol utána lehet keresni az illetőnek aki ilyeneket ír.
2020. nov. 8. 12:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Neharagudj de én nem érzem magam pszichopatának, csak érdekelt hogy van e itt olyan aki felvállalja, érdekel a téma, írtam is már róla.
2020. nov. 8. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem szokták, akkor kevesebb embert tudnának a kedvükre manipulálni, vagyis IQ kérdése meg a közösségé ahol él, lehet valahol ez a menő és akkor ő lesz a kúl ha ilyen. IQ kérdése annyiban, hogy ha okos, akkor vezetőpozícióba kerülve rengeteget kereshet meg az önimádatát is kiélheti, ha nem túl okos, akkor hamarabb lebukik és hivatalosan is bűnözőnek lesz tartva.
2020. nov. 8. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Pl: Én
2020. nov. 25. 00:48
 15/17 anonim ***** válasza:
14, ha ilyen 12-20éves vagy, akkor az jelenleg egy társadalmi jelenség, mert most menőnek számít a fiatalkok körében az empátia nélküliség.
2020. nov. 25. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:

34F éves vagyok

2020. nov. 25. 17:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Elkényeztetetségtől és elhanyagoltságtól is lehet, meg az is már ha valaki élvezi, hogy valaki szenved vagy csak nem érdekli.
2020. nov. 25. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!