Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek a boltban a...

Hogyan kezelitek a boltban a vérnyugdíjasokat?

Figyelt kérdés
Ti mit tesztek akkor, ha egy idős néni szó szerint nektek megy a sorban hátulról? Kedvesen megkéritek hogy legyen kedves arrébb állni mert zavar és különben is Covid van, vagy erélyesebben külditek őket melegebb éghajlatra? Melyik a hatásosabb?

2020. okt. 24. 13:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Pont a napokban kuldtem el egy ilyen nyanyat melegebbre! Jo hangosan, hogy az egesz bolt hallja!

Csak ebbol ertenek, a megalazasbol.

2020. okt. 24. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
Úgy érzem a nyugdíjasok egyre hülyébbek és agresszívebbek. Sokszor tolják nekem a nyugdíjasok a kocsijukat a sorban, én azonnal szólok nekik hogy ne csinálják, persze még ők sértődnek be. Ritkán tolakodni is szeretnek, sokan nem mernek szólni, de én akkor is szólok. Persze először mindig udvariasan de határozottan.
2020. okt. 24. 14:41
 13/20 anonim ***** válasza:
16%

"sokan nem mernek szólni"

De te szerencsére olyan bátor vagy, hogy jössz mint egy Teszkós Pókember, és helyrepattintod a nénikéket.😂

2020. okt. 24. 14:43
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

"De te szerencsére olyan bátor vagy, hogy jössz mint egy Teszkós Pókember, és helyrepattintod a nénikéket.😂"

Miért véded a bunkó öregasszonyokat?

2020. okt. 24. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
14. Egy 70-80 éves ember nem ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik mint te 22 évesen. És ne feledd te is leszel öreg ember. (ha megéred)
2020. okt. 24. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
5-ös, na pont ezért fogja eljátszani legközelebb is másokkal...
2020. okt. 24. 15:31
 17/20 anonim ***** válasza:
35%

Röviden válaszolok:

- közel vagyok a 80-hoz. Bevásárolnom KELL, nem kedvtelésből csinálom,

- tudatosan senkinek nem toltam még a kocsimat és nem kaptam erről jelzést sem tekintettel, sem szóval,

- mi idősek tele vagyunk fájdalmas testrésszel (láb, csigolyák...) és jól esik, ha valaki előre enged (nagyon ritka eset, de nem is várom el, most még kibírom),

- ha mögöttem gyerekes anya sorakozik be, akkor fájásaim ellenére MINDIG magam elé engedem, főleg, ha látom, hogy alig van 1-2 áru a kosarában, nekem meg tele van a kocsim,

- az a kifogásolt meglökés - lehet a véletlen műve is! Nem kell zokon venni, nem törik bele senkinek a csontja, viszont elhiszem, hogy ha ez a sorban állás minden pillanatában előfordul, akkor udvariasan én is szóvá tenném, még a fiatalnak is (mert hallottam, hogy nemcsak az idősek tolják az előttük levő testének a kocssijukat...).

2020. okt. 24. 16:37
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Egy speciális nézésem van, amiből többnyire mindeki ért...
2020. okt. 24. 16:59
 19/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha nyugger valaki akkor sem jogosítja fel hogy kedvtelésből mások bokájára tolja a kocsit
2020. okt. 24. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:

boltban inkább pozitív tapasztalatom, többször előre is engedtek, hiszen „dolgozó ember vagyok”.

utcán viszont mostanában tettem helyre egy 60 és 75 év körüli nőt. előbb szemrehányóan követelte, hogy köszönjem meg, amiért arrébb mászott a bicikliút közepéről, utóbbi meg biciklivel keresztbe állva bezsélgetett a járdán, és mikor mondtam, h menjen arrébb, még ő akart kiosztani :D

tisztelet a kivételnek, de ebben országban az 50 felettiek nagy része beképzelt, frusztrált, ostoba ember, aki még viselkedni sem tud normálisan.

2021. febr. 1. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!