Hogyan kezelitek a boltban a vérnyugdíjasokat?
Figyelt kérdés
Ti mit tesztek akkor, ha egy idős néni szó szerint nektek megy a sorban hátulról? Kedvesen megkéritek hogy legyen kedves arrébb állni mert zavar és különben is Covid van, vagy erélyesebben külditek őket melegebb éghajlatra? Melyik a hatásosabb?2020. okt. 24. 13:34
1/20 anonim válasza:
Udvarias vagyok. Minek legyek állat és bunkó? Egyébként sem érnék el vele többet, sőt inkább kevesebbet.
Egyébként nem csak az idősek nyomulnak, hanem korosztálytól függetlenül bárki.
2/20 anonim válasza:
Nem találkozom a jelenséggel, pedig sokat járok boltba. Nem velük van a gond. A lakatos robertókarloszokkal inkább.
3/20 anonim válasza:
Mosolygok és elküldöm magamban a pcsába
4/20 anonim válasza:
Ismerem a jelenséget. Lökdös a bevásárló kocsival hátulról.
Én hosszasan a szemébe és a kocsira nézek. Általában megértik mi a pálya. De olyan is volt hogy megkérdeztem, "siet valahova? Mert ebben az esetben előre engedem"
5/20 anonim válasza:
Én inkább előre engem az ilyeneket. Engem egy hülye se taszigáljon. Én úgysem sietek általában, szóval nekem mindegy. Ha ő ezzel az 5 perccel boldogabb akkor csak rajta.
6/20 A kérdező kommentje:
Nekem a legutolsó ilyen eset egyébként az volt hogy a néni először nem is mögém állt be a sorba hanem ilyen furcsán félig-meddig mellém de nagyon közel. Ekkor hosszasan a szemébe néztem ahogy #4 válaszoló is írja, csak nekem nem használt... Aztán csak valahogy beállt mögém ahogy haladtunk előre és szó szerint nekem jött hátulról, nem volt nála bevásárlókocsi, csak kosár. Hátrafordultam és megkérdeztem tőle, hogy: Nem muszáj a nyakamba állni, ugye? Erre a néni : Nem. Ezért kérdezem hogy az ilyen helyzetek mégis hogyan lehet jól kezelni, mert látszólag semmi nem használ.
2020. okt. 24. 14:11
7/20 anonim válasza:
4-es vagyok. Ja, az ilyeneket aki mellém áll automatikusan, szó nélkül előre engedem.
8/20 anonim válasza:
Milyen nyugisok vagytok... el nem tudom képzelni, hogy a tahóságát azzal jutalmazzam meg, hogy még magam elé is engedem. Várjon a sorára, ahogy mindenki más.
9/20 anonim válasza:
Egy idős ember másképpen látja a világot. Lehet hogy már nem 100-as teljesen agyilag az életkora miatt. Én ezt tolerálom vagy inkább tisztelem.
10/20 anonim válasza:
Időseknek meg nőknek nem mondok semmit, ha ilyen van. Sehova nem vezet, sőt még én érezném magam rosszul hogy az esélytelennel szálltam "harcba".
Ezt a kopaszra nyírt, középkorú, virtuális dinnyéket cipelő férfiakkal jó játszani. Nekik kezd el a leghamarabb remegni a hangjuk a harmadik mondatváltàs után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!