Mi a véleményetek azokról, akik a munkán kívül csak otthon vannak?
Van, akinek a munka hivatás is. Ha olyat csinálsz, amit szeretsz, és ki tudsz benne teljesedni, akkor az is lehet szórakozás. Otthon pedig jöhet a jól megérdemelt pihi.
Azt pedig nem tudhatod, kinek milyen hobbija van, mert nem mindenki posztolja ki a rajzait, festményeit, verseit, zenéit, egyéb alkotásait az internetre.
Azt,hogy a hétköznap bőven lefárasztja őket.
Sosem értettem,hogy aki hétfőtől péntekig dolgozik,miért vágyik arra,hogy még abban a 2 napban is menjen valahová.
Szerintem baromi fárasztó.
Ha lehetne én az egész életemet letudnám élni a 4 fal között.
21:23
Azért az nem ugyanaz, hogy a pároddal vagy együtt hétvégén, még ha csak otthon vagytok. Vagy valaki egyedül él. Se párja, se gyereke, szülei sincsenek, és lakótársa sincs. Tehát nem tud senkihez sem szólni.
A másik meg az igénytelenség, ha még nyáron sem utazik el sehova valaki.
# 10:30
Mindenkinek van pénze 1 napos utazásra belföldön, meg több naposra is van ha félre tesz. És szabadság is van, akinek elfogy az mehet orvoshoz táppénzre és máris utazhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!