Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik a munkán kívül csak otthon vannak?

Figyelt kérdés
Tehát egyedül élnek. És otthon ülnek minden hétvégén. Nem utaznak sehova, barátjuk sincs. Nem bicikliznek. Hobbijuk sincs.

2020. okt. 16. 20:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha igénye lenne kimozdulni, akkor sajnálom, de ha neki ez így tökéletes, akkor elfogadom
2020. okt. 16. 21:17
 12/28 Girlll3 ***** válasza:
100%
Azt, hogy jól csinálja. Engem sem töltenek fel az emberek. És van elég dolgom otthon, pl házi munka.
2020. okt. 16. 21:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
én és a párom perpill ilyenek vagyunk. nemrég költöztünk ebbe a városba, munkatársakon kívül nem ismerünk senkit, így nincs kivel kimenni. együtt szoktunk sétálni járni néha meg szülőkhöz, de időnk nagyrészét itthon töltjük. mozizunk, sorozatot nézünk, játszunk online (barátokkal), szexelünk. elvagyunk, nem vagyunk megkeseredve, ez nekünk így pont jó
2020. okt. 16. 21:23
 14/28 anonim ***** válasza:
18%
Sajnálom őket.
2020. okt. 16. 21:43
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az ő dolguk. Ha így érzik jól magukat, senkinek nincs joga belekötni. Nem kell mindig másokkal foglalkozni.
2020. okt. 16. 21:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek a munka hivatás is. Ha olyat csinálsz, amit szeretsz, és ki tudsz benne teljesedni, akkor az is lehet szórakozás. Otthon pedig jöhet a jól megérdemelt pihi.

Azt pedig nem tudhatod, kinek milyen hobbija van, mert nem mindenki posztolja ki a rajzait, festményeit, verseit, zenéit, egyéb alkotásait az internetre.

2020. okt. 16. 22:19
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt,hogy a hétköznap bőven lefárasztja őket.

Sosem értettem,hogy aki hétfőtől péntekig dolgozik,miért vágyik arra,hogy még abban a 2 napban is menjen valahová.

Szerintem baromi fárasztó.

Ha lehetne én az egész életemet letudnám élni a 4 fal között.

2020. okt. 17. 05:08
 18/28 A kérdező kommentje:

21:23

Azért az nem ugyanaz, hogy a pároddal vagy együtt hétvégén, még ha csak otthon vagytok. Vagy valaki egyedül él. Se párja, se gyereke, szülei sincsenek, és lakótársa sincs. Tehát nem tud senkihez sem szólni.

A másik meg az igénytelenség, ha még nyáron sem utazik el sehova valaki.

2020. okt. 17. 10:22
 19/28 anonim ***** válasza:
#18 bocsi, csak a saját tapasztalataimról tudok beszámolni neked. "A másik meg az igénytelenség, ha még nyáron sem utazik el sehova valaki." ja rohadjon meg ha mondjuk nincs pénze, szabadsága vagy akármi. van akit az utazás nem érdekel, erre gondoltál már?
2020. okt. 17. 10:30
 20/28 A kérdező kommentje:

# 10:30

Mindenkinek van pénze 1 napos utazásra belföldön, meg több naposra is van ha félre tesz. És szabadság is van, akinek elfogy az mehet orvoshoz táppénzre és máris utazhat.

2020. okt. 17. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!