Mit gondoltok azokról az emberekről akik 2percet nem bírnak ki telefon nélkül? Egész nap a telefont nyomják utcán is, séta közben, otthon, vezetés közben stb. Ez csak szerintem függőség? Vélemény?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 22:00
1/6 anonim válasza:
Engem is idegesít, mivel részben a tesóm is ilyen. Telefon függő az egész társadalom, hiszen ez a célja a nagyhatalmaknak, hogy zombik legyünk/vagyunk. (Tisztelet a kivételnek.)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Igen engemis idegesit akarhova megyek nézek minden embernek a kezébe a telefon mintha rálenne kényszeritve hogy nyomogassak..
2016. jún. 4. 22:13
3/6 anonim válasza:
Na főleg mikor még kaja közbe is azt nyomja... na az ritka bosszantó, meg mikor ott ül a gép előtt facebook meg van nyitva de azért telefonról kell írogatni...
4/6 anonim válasza:
De mit foglalkoztok vele? :DD
Ha nyomkodni akarja akkor tegye..kit érdekel.
Engem max az zavar ha vezetés közben nyomkodja...többit le se szarom.
5/6 anonim válasza:
Nem gondolok róluk semmit, mert nem az én dolgom. Ahogy azokról sem gondolok semmit, akiknek szombat este 10-kor nincs jobb dolguk, mint ezen morfondírozni. ;)
6/6 A kérdező kommentje:
Csak erdekelt masok velemenye is.koszonom a valaszokat.
2016. jún. 10. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!