Mi a véleményetek azokról, akik a munkán kívül csak otthon vannak?
Üres az életük.
De lehet,hogy így is boldogok:)
Miért lenne róluk rossz véleményem?
Szerintem amúgy aki otthonülős, annak pont, hogy van hobbija: rajzolás, festés, sütés, főzés és egyebek.
Amúgy ha minden hétvégén mennem kellene, azt én se viselném jól, túl sok lenne nekem.
Én szinte ilyen vagyok, csak annyi különbséggel, hogy van két hobbim: szeretek olvasni és futni is szoktam.
Én tökéletesen érzem így magam, eléggé introvertált vagyok, nem igénylem mások társaságát. Szórakozóhelyen sosem voltam életemben, leszámítva a sulidiszkót, valamint étterembe sem szeretek járni, inkább otthon főzök és sütök magamnak (szeretek főzni, hm, ez is egy hobbi?). Barátaim sem voltak, csak haverjaim, olyan emberek olyan tulajdonságokkal, akik - miután jobban megismertem őket - kiábrándítottak az emberekből. Barátnőm egyszer volt (tíz éve már annak, rég volt), de csak barátnő volt, semmi több.
Én jól érzem így magam, lehet, hogy másnak ez furcsa, de el kell fogadni, hogy minden ember más.
Lehet, hogy az ember társas lény, de nem mindenki akar minden percet más emberekkel eltölteni. Nekem a kikapcsolódás az otthon ülés, az internetezés és az olvasás.
"Amúgy ha minden hétvégén mennem kellene, azt én se viselném jól, túl sok lenne nekem."
Persze, de az sem normális, ha valaki egész évben nem mozdul ki sehova és nem találkozik senkivel mert barátai sincsenek. Lényegében a munkahelyen kívül csak az áruházakba jár vásárolni aztán otthon ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!