Miért van az, hogy világszerte ORVOSOK a megélhetésüket kockáztatva, szembeszállnak a média és a politika erői ellen,és próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy nagyon nem jó, amit a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban hoznak rendeleteket?
Illetve miért próbálják meg őket ellehetetleníteni (közösségi oldalakról törlik a profiljukat, bejegyzéseiket)?
Ez a demokrácia? Valójában melyik oldal, ki/kik akar/akarnak jót az emberiségnek?
#10 Értelemes vagy... Egy kórházról van kis infód, rögtön mindenhol úgy van. Örüljetek inkább. Én több helyről is tudom, hogy ápolnak covidos betegeket. :))) Ehhez mit szólsz? (ne válaszolj...)
Amúgy mi van ha ennek a vírusnak később lesznek szövődményei? 🤔 Most elkapod, hál'Istennek semmi bajod nem lesz, később kiderül, hogy upszi...
A vírusok voltak és lesznek is, együtt kell vele élni. Ha elkapom, hát ez van, igyekszem úgy élni hogy egy ilyen kis víruska ne döntsön le a lábamról :) Táplálkozás, testmozgás, ilyen “ősi, elavult” módszerek, amik már nem olyan divatosak, mint a maszk és a karantén :)
De az eddigiekből is látszik, hogy az ostobáknak nem lehet felnyitni a szemét. Aludjatok csak és engedelmeskedjetek. Ilyen emberekre is szükség van, az állatvilágban is többségben vannak az olyan egyedek, akik gondolkodás nélkül teszik, amit a falkavezér/méhkiralynő/alfájuk akar. Ti is ilyenek vagytok, csak várjátok, hogy végre valaki legyen aki megmondja, mit kell csinálni.
"Táplálkozás, testmozgás, ilyen “ősi, elavult” módszerek, amik már nem olyan divatosak, mint a maszk és a karantén"
A karantén is épp eléggé ősi módszer.
3-as EZT ÍRTAD:
"Kérdező, úgy próbálod beállítani, mintha az orvosok többsége tudja a tutit, de a politika lesöpri őket ..."
Te mióta mész politikushoz, amikor belázasodsz?
Mióta fekszel úgy szike alá, hogy a miniszterelnök műt meg?
Nem értem a logikádat.
Az orvos szakterülete a gyógyítás, a betegségek felismerése és a legjobb megoldás kiválasztása. Már hogyan tudna jobb döntést hozni egy politikus egy orvossal szemben?
Ezen elv alapján mehetnél a kőműveshez, ha pékárura vágysz.
Hisz minek ennéd a pék kenyerét, ha eheted amit a kőműves készít?
Bírósági tárgyalásra nem védőügyvédet vinnél magaddal gondolom, hanem egy cirkuszi bohócot.
Teljesen a logikával szembe megy az állításod, arra próbálok rávilágítani.
4-esnek és 5-ösnek:
Én most pont nem a magyarokra gondoltam. Hanem főleg külföldi orvosokra. Németországból, Amerikából, stb.
Akiknek semmi köze a magyar orvosokhoz.
Ezt mivel magyarázzátok, hogy máshol is észrevették orvosi szemmel az intézkedések hibáit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!