Hány olyan családtagod,barátod,ismerősöd van,aki elkapta a koronavírust?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 11:35
1/21 anonim válasza:
Bátyám és sógornőm (Németországban élnek).
Még márciusban kapták el, kórházi kezelés nem kellett.
3/21 anonim válasza:
3, mind most, a 2. hullámban kapták el.
4/21 anonim válasza:
Szerintem pont az a lényeg, hogy ezt nem tudhatja pontosan senki...
5/21 anonim válasza:
Egy, még márciusban kapta el, otthon maradt, de majdnem megfulladt.
6/21 anonim válasza:
A szomszédunk mindketten (feleség-férj) most egy hónapja. Egyiküknek még mindig nem tért vissza a szag és ízérzéke
7/21 A kérdező kommentje:
Igaza van az utolsó válaszolónak is,de olyanra értettem,akiről igazoltan kiderült.(Amúgy igen,ez benne a félelmetes
)
2020. okt. 11. 11:45
8/21 A kérdező kommentje:
A négyes válaszoló válaszára értettem.
2020. okt. 11. 11:46
9/21 anonim válasza:
Hogyhogy igazoltan kiderült? Ha nem tudnád, a háziorvosok nem mind küldenek tesztet, az én ismerősöm elmondta neki telefonban az összes tünetét, meg hogy fullad, a háziorvosa azt felelte, feküdje, ki, teszt nem kell, ha egyáltalán nem kap levegőt, hívjon magára mentőt.
10/21 anonim válasza:
Direkt alig teszteltek március óta, utasításba volt adva, hogy nem kell, nehogy tudja a nép, mennyire el van terjedve már a dolog. Ha nem tudják, nyugton maradnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!