Munka- és iskolakerülő társaim! Mivel töltitek a napjaitokat? Hogyan oldjátok meg a fennmaradást?
En anno egyedül kezdtem monopolyzni, végtelenségig is, aztàn joskàrtyàkat cimkeztem fel, azaz kihuztam egyet reggel, es este felcimkeztem azzal ami aznap törtent nagyvonalakban (pl csaladdal voltam, csaladi élet vagy baratokkal, vagy elöremozdult vmi karrier ut vagy hivast kaptam stb)
Es azutan ugy ereztem reálisabbak lettek a joskàrtyàim :D
szerintem kezdtem vmi màs bolygon járni, a baratok rangattak ebböl ki es pofoztak helyre, mert amugy màr ott tartottam ki sem akarok menni a hàzbol.
Mellette ruletteztem. Es mivel a szülök nem tudtàk igy a nyert pénzeket soha nem tudtam hova tegyem. Igy röhej, de a szönyegem alatt volt par szaz ezer. Dehàt nem mondhattam el.
* es a kihuzott lottoszàmokbol szamolgattam a szàmok elöfordulàsi gyakorisàgait, aminek nem èrtem a végére amugy.
De meghatarozhato hogy pl az elmult 10 evben melyik szàmot hänyszor huztàk ki melyiket kevèsbé melyiket egyszersem.
Valamint sorok valoszinüsège hol közelit a 100%-hoz, azaz pl hogy azt a szamsort huzzàk ki hogy 1 2 3 4 5, ugye ennek esélye a nullàra konvergàl :D
Még rengeteg valoszinüsèget le lehetne rajta futtatni amugy
Pl a nyert szamok hany szazalekban hordoznak sajàt szemelyes jelentest (pl anya apa szülinapja szerencseszam stb es hany szazalekban random megtett szamok)
Csak aztan az elet elvonta a figyelmem. Nem lettek kidolgozva a legeselyesebb modszerek. Es hogy mi mindenre nézzek még valoszinüségeket
*lottohoz tovabb:
Azt is erdemes lenne kiszamolni hogy gyakran huzott szàmok mellé milyen gyakran huz gyakor vagy kevésbé gyakori szamokat.
Amugy szerintem kellenek az életbe az életbe az ilyen üresjàratok ahhoz hogy csak önmagad adhasd mindentöl független. A sajàt gondolataid szarnyalhassanak kötetlenül. Talàn egy belsö irànytü is kialakulhat.
Egy önmegismeresi folyamat.
Nem mindig a droid rendszer dolgozz fözz moss lègy hasznos-hozza elö az emberböl a nagyobb dolgokat. Söt ezek gondolati beszükülest hoznak.
Én érettségi utan voltam igy. Nem vettek fel fösulira ahova jelentkeztem (mashova fel vettek volna ahova nem jelentkeztem)es dolgozni csak ugy vettek fel hogy betanitott munkas meg ilyenek ahova ertelemzerüen nem is voltam valo igy elég rövid palyafutások voltak es 17 18 èvesen igy kvázi magamra voltam hagyva es ki kellett volna talàlnom, full egyedül, mindenféle élettapasztalat nelkül, hogy hova merre tovabb.
Fura, aki egyböl olyan dolgokra asszocial(es egyben primitiv is), hogy lusta diszno az ilyen, meg semmirekellö. Nem mindenkinek az az optimalis, hogy ész nélkül lmenjen sz.rt is lapátolni amiböl ugyanugy nem él meg, csak hogy hasznosnak higyje magàt. Nem ettöl lesz hasznos egy ember.
Hanem attol hogy hasznalja a fejèt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!