Mi baj lehet abból ha csipkedem a szempillam?
Mindig mondja anyukám hogy hagyjam abba mert szemeszetre kell menjek ha tovább csinálom
De lehet ebből valami baj?
Miért csipkeded? Van valami idegrendszeri problémád?
Mert van aki a körmét rágja, a haját tépi és hasonló dolgok.
Én nem csipkedem, hanem "lenyújtom az arcomra", elég hosszúak a szempilláim fiú létemre, gondolom ettől. :D
Ha kitéped közben, akkor lehet jobb lenne abbahagyni. Mármint persze visszanő, de lehet kényszerbetegség is belőle ha nem állsz le. Ismerek olyat aki a haját tépkedte, először csak enyhén, aztán felerősödött, nem is kicsit, egy este alatt a fél fejéről kihúzgálta a hajszálait és ő észre sem vette.
#6 azta... Az durva
De azért köszi a tanácsot :)
Amúgy van olyan hogy elkezdem vakarni a szemem mert eléggé elkezd viszketni és utána jön az hogy a szempillámat piszkálom... Nem tudom hogy mitől csak egyszerűen ösztönösen megy. Én se vettem múltkor észre amikor már majdnem az összes szempillámat kiszedtem és nagyon rossz volt utána mert kipirosodott a szemhéjamnál (vagy vmerre arra)
#8 egy évvel többet tippeltél :) de igen lány vagyok
Megpróbálom befejezni :)
Mivel tudna amúgy egy pszichológus segíteni az ilyen dolgokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!