Mi az eladók reakciója, amikor egy 13-14 év körüli lány bemegy a Rossmann-ba/DM-be szempillaspirált venni?
hát ha nem akarsz normális családi életet majd 20 év múlva, akkor jól kezded.
Lebeszélni meg nem lehet mert úgyse eszerint az 1-2 válaszolótól fog elgondolkodni.
Ösztön..megfelelés, 1 év múlva meg jön a pircing tetkó smink,pia buli, 2 év múlva az a kérdés jön majd h lehet teherbe estem mit csináljak..
Tehát itt a választól is függetlenül ugyanúgy éli az életét ahogy neki jó
Hé, drága #5, nem azt kérdeztem, hogy a kocsmába beengednek-e!😁 szerintem egy szempillaspirál még senki életét nem tette tönkre.:D Szóval szerintem semmi értelme nincs az off-odnak, mondjuk persze megértelek valamennyire...De nyugi, ha ez neked boldogság, nem vagyok bulizós típus, mégcsak a nagyobb társaságot sem szeretem. Remélem mostmár nyugodtan fogsz aludni 😉
A többi válaszolónak pedig köszönöm :)
Sziaa
En is 13 eves vagyok.En gyakran jarok a dm-be (szempillaspiralert,es hamvasit samponert)
Es nem az eladok LESZRAJAK hogy te ki vagy es mit akkarsz.Van par elado akivel joba is lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!