Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az eladók reakciója,...

Mi az eladók reakciója, amikor egy 13-14 év körüli lány bemegy a Rossmann-ba/DM-be szempillaspirált venni?

Figyelt kérdés
Nem furcsállják? Egyáltalán hány éves kortól lehet venni? Lehet, hogy butaság ezen aggódni, de annyi felnőtt szidja azokat a lányokat, akik ennyi idősen sminkelnek, hogy nem tudom, nem-e fognak kinevetni vagy nincs-e valami törvény erre...😂😂

2016. márc. 26. 19:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyi idősen alapozót is vettem. Egyébként tényleg nem érdekli őket, meg alapvetően nagyon kedvesek. Ma már ez teljesen természetes dolog. :)
2016. márc. 26. 22:50
 12/24 A kérdező kommentje:

Ezekkel komolyan feldobtátok a napomat 😊 én meg paráztam, hogy mi lesz😂😂 hát oké, akkor majd ha ilyen bolt felé járkálok, benézek...:D

Köszi a válaszokat ☺

2016. márc. 26. 22:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
én fiú vagyok és vettem már körömlakkot is, meg más kozmetikumot ajándékba lánynak és nem szóltak semmit, meg amúgy se érdekel, mit mondanak... legutóbb egy virágárus szólt be, mikor kértem virágot és a görbeszárút akarta adni én meg kicseréltettem és mondta nekem, hogy mindig az a legszebb, amit az eladó ad, most vessek magamra XD ha meg nem cserélte volna ki, vagy nem szolgál ki, akkor meg megköszöntem volna és mondtam volna, hogy köszönöm, nem kérek semmit... nem kell mások véleményén rágódni, főleg úgy, hogy nem is ismer...
2016. márc. 26. 23:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Még akkor se szólnának neked, ha valami intim mosakodót vennél. Kötelességük kiszolgálni, akármit veszel. Meg amúgy 13-14 évesen tök normális, ha szemspirált használ valaki :D
2016. márc. 26. 23:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még az energia italt is kiadják, akkor egy szempillaspirált miért ne?:) 13/L
2016. márc. 27. 23:01
 16/24 anonim válasza:
100%

2006-ban lehetett (tudom, mert akkor érettségiztem)

a T betűs angol nagy-hyper lánculat egyik megyeszékhelyű áruházában dolgoztam, mint diákkasszás.

Nyári szünet előtt egy kb 12-13-max 14 éves kinézetű, olyannyira töpszli kiscsaj jött vásárolni, hogy a székben ülve alig láttam meg.

Na kitaláljátok mit vásárolt?

Háát persze! Azt, naná, hogy ízesített óvszert.

És mivel nem szexuális segédeszköz kötelességem volt kiadni-mivel kitudja mire kellhetett neki (vagy a tesójának)

Na akkor kellett volna látni az arckifejezésem.

A szépségápolási cikk meg ne aggódj nem ciki, akár a nővérednek is vehetted volna

2016. máj. 3. 17:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam Dm félékben, nem nézi ott senki hogy 6-14-24-74 éves vásárol, vagy férfi vagy nő. (Sokan ajándékba veszik a cuccokat egyébként is.) Egyedüli furcsaságok amiket mindig megbámulunk az mikor egy férfi próbálgatja a női kozmetikumokat magán (rúzst ken a szájára, vagy pirosítót az arcára...), vagy épp bejön csak azért hogy beparfümözze magát, aztán már megy is ki. Hát szóval a furcsaságokra nézünk furcsán, de a tinik mindennaposak.
2016. máj. 3. 18:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, kb. Gyakran járok Rossmannba, dm-be, mindig látok durvábbakat ennél... ilyen 12-13 éves kezdő partiribik ott kenegetik magukat a teszter alapozóval, rúzzsal "tesztelés" gyanánt az esti buli előtt, hogy nem vesz semmit, 12-13 éves gyerekek veszik a kávéitalokat, energiaitalt, ízesített gumit... amikor én tini voltam, és nem volt durva szabályozás, 12 éves osztálytársamnak lazán kiadták a cigit is más boltokban. De láttam már női parfümöt magár fújó férfit is meg amikor anyuka a 9-10éves lányát küldi a Rossmannba vásárolni, mert nem ér rá, lusta hozzá... az is érdekes tud lenni, amikor veszi a 10éves a tyúkszemirtót meg egyebeket. Manapság meg amúgy is sok tini sminkeli magát.
2016. jún. 3. 12:18
 19/24 anonim válasza:
100%
Én 12 évesen vettem lol. Amúgy nyugodtan vegyél, semmi törvény nincs rá.
2018. ápr. 17. 10:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Az eladót csak a pénz érdekli, nem az, h te min veszel, hanem az, h azért ők kapnak FIZETÉST! Ez nem dohány meg nem is pia, h korhatáros legyen...

Mondjuk én 20 vok, és a dohányboltba egy magazinért is képesek voltak elkérni a személyigazolványom... Mert kislányos az arcom, bármit is kenek rá, ezért felhagytam az erős sminkkel is, felesleges nem öregít meg...

2019. okt. 12. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!