Mi az eladók reakciója, amikor egy 13-14 év körüli lány bemegy a Rossmann-ba/DM-be szempillaspirált venni?
Ezekkel komolyan feldobtátok a napomat 😊 én meg paráztam, hogy mi lesz😂😂 hát oké, akkor majd ha ilyen bolt felé járkálok, benézek...:D
Köszi a válaszokat ☺
2006-ban lehetett (tudom, mert akkor érettségiztem)
a T betűs angol nagy-hyper lánculat egyik megyeszékhelyű áruházában dolgoztam, mint diákkasszás.
Nyári szünet előtt egy kb 12-13-max 14 éves kinézetű, olyannyira töpszli kiscsaj jött vásárolni, hogy a székben ülve alig láttam meg.
Na kitaláljátok mit vásárolt?
Háát persze! Azt, naná, hogy ízesített óvszert.
És mivel nem szexuális segédeszköz kötelességem volt kiadni-mivel kitudja mire kellhetett neki (vagy a tesójának)
Na akkor kellett volna látni az arckifejezésem.
A szépségápolási cikk meg ne aggódj nem ciki, akár a nővérednek is vehetted volna
Az eladót csak a pénz érdekli, nem az, h te min veszel, hanem az, h azért ők kapnak FIZETÉST! Ez nem dohány meg nem is pia, h korhatáros legyen...
Mondjuk én 20 vok, és a dohányboltba egy magazinért is képesek voltak elkérni a személyigazolványom... Mert kislányos az arcom, bármit is kenek rá, ezért felhagytam az erős sminkkel is, felesleges nem öregít meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!