Mi az eladók reakciója, amikor egy 13-14 év körüli lány bemegy a Rossmann-ba/DM-be szempillaspirált venni?
Ha nem veszel se néznek ki ezért, sőt semmi másért se.
én nem haszbnálok, 23 vok és megvok nélküle, de tinédzserként minden sz......t magamra kenegettem, vastag tus, vörös száj, műszempilla.
De ez nálam máre kb 2-3-4 éve a múlté, vagy mióta nagykorú vagyok, mertr rájöttem, nem érdekel a dolog, mert iklyen izék nélkül is jól nézek ki, mutatós vagyok, nem vagyok csúnya, se sápadt se. Vastag a szemöldököm és szempillám, a szám rózsás, így felesleges mindenféle kencefice.
Jobb is lenne, ha csak a színházi emberek használnák ezeket a piperéket, mert hétköznapi halandó ezek nélkül is tud élni és anélkü is jól néz ki, mert aki ezek nélkül ronda, az ezekkel a pancimanciságokkal együtt is az, ha nem még rondább velük.
Ez nem cigaretta,alkohol,óvszer,vagy egyéb ilyesmi ami csak bizonyos kortol vehető,vagy furán/itélkezve néznek rád.
Szempilla spirált venni akár 10 évesen is lehet venni de 13 éves kor alatt nem ajanlom a sminkelést, de engem is ilyen korban kezdett el érdekelni.
Az olyan felnőttek akik beszolnak mert kis kamaszként sminkel egy lány vagy sminket vásárol állszentek.
Amugy is ha anyukad nem ellenzi hogy sminkelj akkor egy idegen felnőttnek ehez semmi köze.
Amugy meg ez olyan mintha azt szégyelnéd hogy betétet veszel vagy intim tájékhoz valo termékeket,ebben mi a ciki vagy a szégyen nőnek születtél.
Igen lányok sminkelnek ebben mi a ciki? Én 16 vagyok nemsokara 17 leszek, igaz én idosebb vagyok de siman ha van penzem,palettat,alapozot,ruzsokat,szajfenyeket,hajfesteket,betetet,korom lakk,muszempilla,minden fele sminket mar vettem elobb legtobbszor anyamal mert egyedul nem szeretek vasarolni,vagy ha dolgozott suli utan egyedul mentem ha kelett valami leszarjak mit veszel menyi sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!