Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz milyen ember...

Mit gondolsz milyen ember lehet az olyan, akinek egész nyáron semmilyen igénye nincsen arra hogy nyaralni menjen, vagy akárcsak belföldön elutazzon valahová?!

Figyelt kérdés

Milyen ember? Mi a véleményed az ilyen emberről?

Eltelik egy egész nyár, és szó szerint semmilyen igénye nincsen arra hogy elmenjen valahová, nemhogy nyaralni de még egy strandra sem megy el mondván minek azt?

2020. aug. 27. 15:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%
De most komolyan, te egy ilyen aktív, nyüzsgő ember vagy, aki annyira ráér, hogy azon szomorkodik esténként, hogy mások nem úgy élnek, mint ő?
2020. aug. 28. 19:29
 32/35 anonim ***** válasza:
12%

lehet mellébeszélni, de vmilyen szinten igénytelen, lusta, beszűkült. (nyilván ha pénz- és egészségi vagy egyéb okai vannak, az más)

de egyébként ezen ne akadj fenn, elég fura emberek vannak:

-a programozó testvéremet sem érdekli az utazás, csakis akkor, ha a haverjaival olyan helyre lehet menni, ahol tudnak bulizni és inni, de ezen kívül semmi: nem ment Lengyelországba, se Franciaországba, se sehova, ahova anno a szüleink, vagy az ismerősei hívták, inkább gépezett

-egy ismerősöm meg eltökélte, h ő csakis Magyarországon utazgat

az embereket, nagy tömeget én se sztem, de vhogy mindig megoldom, h olyan helyre menjek olyan időpontban, ahol kevesen vannak

2020. aug. 29. 16:51
 33/35 anonim ***** válasza:
83%

Tehát beszűkült vagyok, mert nem nézek le senkit a hobbija miatt, meg hogy merre tölti a szabadidejét.

Oké.

2020. aug. 31. 22:43
 34/35 anonim ***** válasza:
92%
Én is ilyen voltam ezen a nyáron. Pl azért, mert jött ez a rohadt vírus, az életkedvem is elment, beteg is lettem (azóta meggyógyultam szerencsére) szakítottunk a barátommal, ami teljesen padlóra küldött, és pénzem se volt, meg egy ideig munkám se. Fszomnak volt kedve bárhová menni. Inkább itthon képeztem magam, tanultam, főztem és megcsináltam azokat a dolgokat amikre eddig nem volt időm. Hát ezért.
2020. szept. 3. 00:37
 35/35 anonim ***** válasza:
Mi olyan helyen lakunk ahova turistak jarnak nyaralni es fizetnek ezert. Miert mennek el barhova amikor itt erzem a legjobban magamat? sose voltam utazos fajta nyaralni se nagyon jartunk. szeretek itthon lenni a cicaimat meg a kutyamat se biznam masokra. rengeteg dolog van amit szeretek csinalni es azt mind itthon is tudom csinalni. az utazas faraszt es nem szeretek idegen agyban aludni sem.22 eve voltam utoljara utazni akkor 6 hetet toltottunk Europaban. Megneztunk olyan dolgokat amit mindig is szerettunk volna utana vettuk ezt a farmot ahol ma is elunk.
2022. febr. 10. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!