Mit gondolsz milyen ember lehet az olyan, akinek egész nyáron semmilyen igénye nincsen arra hogy nyaralni menjen, vagy akárcsak belföldön elutazzon valahová?!
Milyen ember? Mi a véleményed az ilyen emberről?
Eltelik egy egész nyár, és szó szerint semmilyen igénye nincsen arra hogy elmenjen valahová, nemhogy nyaralni de még egy strandra sem megy el mondván minek azt?
lehet mellébeszélni, de vmilyen szinten igénytelen, lusta, beszűkült. (nyilván ha pénz- és egészségi vagy egyéb okai vannak, az más)
de egyébként ezen ne akadj fenn, elég fura emberek vannak:
-a programozó testvéremet sem érdekli az utazás, csakis akkor, ha a haverjaival olyan helyre lehet menni, ahol tudnak bulizni és inni, de ezen kívül semmi: nem ment Lengyelországba, se Franciaországba, se sehova, ahova anno a szüleink, vagy az ismerősei hívták, inkább gépezett
-egy ismerősöm meg eltökélte, h ő csakis Magyarországon utazgat
az embereket, nagy tömeget én se sztem, de vhogy mindig megoldom, h olyan helyre menjek olyan időpontban, ahol kevesen vannak
Tehát beszűkült vagyok, mert nem nézek le senkit a hobbija miatt, meg hogy merre tölti a szabadidejét.
Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!