Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz milyen ember...

Mit gondolsz milyen ember lehet az olyan, akinek egész nyáron semmilyen igénye nincsen arra hogy nyaralni menjen, vagy akárcsak belföldön elutazzon valahová?!

Figyelt kérdés

Milyen ember? Mi a véleményed az ilyen emberről?

Eltelik egy egész nyár, és szó szerint semmilyen igénye nincsen arra hogy elmenjen valahová, nemhogy nyaralni de még egy strandra sem megy el mondván minek azt?

2020. aug. 27. 15:25
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem szóltam bele az életébe képzeld el, ez egy anonim oldal itt tettem fel egy szimpla kérdést :-)))
2020. aug. 27. 15:43
 12/35 anonim ***** válasza:
89%
Soha életemben nem voltam nyaralni, na erre varrjál gombot! Strandon valamikor középiskolás koromban voltam utoljára. Évek óta csak a saját ágyamban aludtam. Mondjuk szeretnék ott lenni más helyeken, csak odautazni, azt nem szeretnék.
2020. aug. 27. 15:46
 13/35 anonim ***** válasza:
80%

"Semmi közöm hozzá? Magamban csak lehet már néhány gondolatom, köszi hogy megengeded... Haha."

Lehet(ne) de nincs mert itt kérdezgetsz idegeneket.

De akkor fizesd be valahova! Lehet nem telik rà neki, ezt nem tudhatod.

Marha unalmas életed lehet ha ezzel foglalkozol. Én le se SzaRoM mit csinál a távoli rokon...

2020. aug. 27. 15:47
 14/35 anonim ***** válasza:
97%
Ennyi alapján nehéz bármit is komolyan felállítani, csak a sablon dumákat lehetne mondani, hogy magányos vagy a magányt kedveli, lusta kimozdulni, vagy otthon jobban szeret lenni és otthoni elfoglaltságokat csinál, nem kíváncsi az emberekre. Kb ezeket lehet felhozni így ennyiből. Ha az a embernek ez jó és őt ez teszi teljessé, akkor semmi baj nincs ezzel. Nem mindenki vágyik mozgalmas életre, valaki egy barlangban is eltudna élni, ha modern lakás van kialakítva egy barlangban, vagy lehet anélkül. Én is ismertem olyat, aki 40 éves és nincs okostelefonja, sőt az internetet és az egész modern technológiát megvetette, ő hazajárt és inkább könyveket olvasott. Neki ez volt az elfoglaltsága amiben örömöt lelt.
2020. aug. 27. 15:52
 15/35 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, az neked miért okoz problémát, hogyha valaki nem akar nyáron elmenni sehová? Pláne nem értem, hogy ebből miért kell messzemenő következtetéseket levonni...
2020. aug. 27. 15:53
 16/35 anonim ***** válasza:
46%

Ha dolgozó ember akkor munkamániás.

Ha nyugdíjas akkor szeret otthon lenni.

2020. aug. 27. 15:55
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
Egyrészt ez nem családi kapcsolatok kategória (attól, hogy egy rokonodról van szó, még nem lesz az), másrészt semmi különöset nem gondolok ennyi alapján senkiről. Lehet, hogy neki így jó, az is lehet, hogy nem, de ettől még bármilyen ember lehet, nem tudok ennyi alapján messzemenő következtetést levonni. Harmadrészt, arról viszont sokkal határozottabb véleményem van, ha valaki ilyen kérdéseket tesz fel és egyértelműen azt akarja kihozni ebből, hogy milyen unalmas, otthonülő, szánnivaló szerencsétlen a másik.
2020. aug. 27. 16:01
 18/35 anonim ***** válasza:
89%
Azert sajnalod, mert nem ugy erzi jol magat jol, ahogy te? A pokolba vezeto ut is joszandekkal van kikovezve.
2020. aug. 27. 16:29
 19/35 anonim ***** válasza:
98%
Megérteni soha nem fogom, mert imádok utazni, de nem is kell megértenem. Egész egyszerűen elfogadom, hogy másoknak más okoz örömet, mint nekem és ennyi alapján csak annyit lehet leszűrni, hogy otthonülősebb és szereti a komfortzónáját. A jelleméről ez még nem mond el semmit, ugyanúgy lehet egy szuperjó ember vagy egy seggfej is, nem ez fogja meghatározni.
2020. aug. 27. 16:54
 20/35 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom milyen ember Bazsi, foglalkozz inkább a magad életével.
2020. aug. 27. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!