Miért kell megnézni/bámulni azt az embert tömegközlekedésen/utcán aki kicsit vékonyab csunya arcú és semmilyen az öltözködése? Úgy, hogy azért rengeteg ilyen ember van azt tegyük hozzá. Ha valaki nem tetszik minek nézegeted nem értem. 22f
Ha vmi takargatni valod van az vonnza legjobban valahogy.
Nekem volt egy baleseteme gyszer es veralafutasos lett a szemem alatt de irto hanyinger ronda.
Alapozoztam stb alig fedte le.
Mindenhol ugy közlekedtem hogy allandoan jobbra balra masfele neztem mint az aki szembejött mellettem ment el stb.
Buszon ülve bamulva ki az ablakon kezem mintha gondolkodnék a szemem takarva (mint amikor ujjunkkal mehfogjuk a homlokunk lasd a gondolkodo ember szobrot is)
Annyi de annyi hosszas megbamulast kivancsi tekintetet, utànam forgàst, fürkèszést, en soha maskor nem kaptam, csak aznap.
De tipikus az is ha oran/munkahelyen nem akarok valamihez hozzaszolni es lapulok,rittig csak engem szolitanak fel miközben ott àll 20 màsik.
Ez vmi murphy.
Szoval magambol kiindulva minel jobban el akarnal tünni annal jobban hivod magadra a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!