Mit gondolsz milyen ember lehet az olyan, akinek egész nyáron semmilyen igénye nincsen arra hogy nyaralni menjen, vagy akárcsak belföldön elutazzon valahová?!
Milyen ember? Mi a véleményed az ilyen emberről?
Eltelik egy egész nyár, és szó szerint semmilyen igénye nincsen arra hogy elmenjen valahová, nemhogy nyaralni de még egy strandra sem megy el mondván minek azt?
Én se megyek soha sehova nyáron. Alapból meleg van, az már halál. Másrészt minden tele van emberekkel. Lehet mennék strandra, ha csak én lehetnék ott teljesen egyedül.
Még soha nem unatkoztam annyira, hogy elgondolkodjak, mások miért szeretnek mondjuk fesztiválozni.
Fényérzékenyként elég rizikós nekem is minden nyaralás. Általában 3 óránál többet nem vagyok kinn egyhuzamban, csak estefelé és egyébként is utálom a meleget. Valahol meg tudom érteni az illetőt.
Vagy ha például spórol az ember, akkor is érthető.
Vagy ha alig van szabadideje otthon lenni kicsit, akkor is előfordulhat, hogy az ember jobban vágyik arra, hogy a saját otthonát élvezze.
Esetleg van több állata, akiket nem hagyhat ott csak úgy...
Vagy igazából bármi.
Én meg tudom érteni az ismerősödet. Rengeteg országban jártam már, szerettem is utazni, de ahogy meglesz az a pár db bakancslistás ország és a vágyott medencés házam egy erdő/hegy/tó mellett mi a párommal ki sem fogjuk tenni a lábunkat a 20 kmes körzetből.
Hogy miért nem? Gyűlöljük az embereket. A tömeget, a repülőn való szerencsétlenkedést, a hülye embereket, akik végig üvöltöznek és nem tudnak 5 percet sorban állni. A visítozó gyerekeket, azt hogy mindenhol le akarják húzni a turistákat. Sok ismerősöm van így, hogy bejárta a fél világot, de 5-10 év után úgy megutálta az embereket, hogy vett a Balatonon egy nyaralót aztán minden évben ott van. Fiatalon még te is bulinak érzed ezeket, de eljön az az idő, amikor a saját kényelmes ágyadban akarsz aludni minden este és nem a ' kimosott' hoteles ágyneműben meg nem akarsz összeszedni egy gombát a hotel 'kitakarított' wcjében. És most 4-5*-ról beszélek, ki tudja mi lehet a 2-3*-os hotelekben...Ha meg lesznek a körülményeim egy normális családi házra, akkor én sem fogok vágyni az utazásra meg az azzal járó problémákra.
Szerintem a strand az jó. Én sosem voltam nyaralni sehol de strandra azért jártam bár idén nem voltam mert nem ment a család.
Ha elmész valahová az pénzbe kerül. Van aki arra költ van aki mást vesz belőle. Ha mindenki 4-500 ezret keresne lehet többet nyaralnának az emberek...
Nekem sem különösebben okoz örömet kimozdulni. Barátokkal eljárok, de csak ugyanúgy kocsmázgatni, mint télen. A strandot utálom, mesterséges vízben ázni a sok mosdatlan, húgyas-szaros, körömgombás, hüvelyfolyásos emberrel, nem az én műfajom.
Nyaralni külföldre néha szívesen elmennék, de őszintén, annyi pénzt nem ér. Pedig mindig elhatározom, hogy idén már megyek valahova, aztán ebből soha nem lesz semmi.
Nekem jó így, olvasok, a macskáimmal vagyok, tévézgetünk a párommal, pihengetek.
Szerintem azok az emberek furák, akik görcsösen mindig menni akarnak valahova, egy hónapot nem bírnak ki utazás nélkül. Mások vagyunk.
Nem tudom, hogy ismeritek-e azt az érzést, mikor ahol épp vagytok (otthon, munka), ott a környéken építkeznek, és egész nap zajban ültök. És egy idő után monoton zaj lesz a fúró a háttérben, fel sem tűnik - egészen addig, míg el nem hallgat. És abban a pillanatban, ahogy csend lesz, megérzed, hogy "ellazul" az agyad, mintha addig feszítve lett volna, és fel sem tűnt.
Na, nekem ilyen a strand. Mikor hazaérek, akkor lazulok el. Addig a sok hülye vinnyogástól be volt feszülve az agyam.
21:07
Igen, erről is van szó valami ilyesmire akartam célozni! Pontosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!