Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy egyes nők luxusban élnek és szinte bármit megkaphatnak pusztán azért mert gyönyörűnek születtek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 26. 18:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez a prostitucio egy nagyon lajtos formaja. Megveszik a testuket havi X osszegert.
2020. aug. 26. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Én kicsit irigykedek időnként. Nem annyira a csinos nőkre alapvetően, mert az ő életük szerintem nagyon nehéz lehet (mert sose érezhetik magukat hasznosnak/sikeresnek), hanem azokra, akik a baráti kapcsolataikat kihasználva milliókat/százmilliókat keresnek havonta.

És rettentően irritál, hogy gyakran a "morálisan laza" emberek teszik ezt, akik utána a pénzt nem arra fordítják, hogy javítsanak valamin, hanem arra, hogy ők jobban éljenek. Ami emberileg érthető, de ugyanakkor zavaró is annak, aki amerikai filmeken nőtt föl, ahol mindig a jó győzött.

2020. aug. 26. 19:13
 13/19 Miss Endzsi ***** válasza:
34%
A jó csak a végén győz, ezt pedig addig fogják nyújtani, amíg tudják.
2020. aug. 26. 19:17
 14/19 A kérdező kommentje:
En leginkább a szabadidőt irigylem és azt hogy ők fiatalon bejárják a világot. Nekem a huszas éveimben egyetem mellett se időm, se pénzem nem volt sajnos ilyenekre. Mire oda jutok hogy lesz időm és pénzem is erre, akkor meg már nem biztos hogy olyan lesz az élmény mint amilyen fiatalon lehetett volna.🙂
2020. aug. 26. 19:27
 15/19 Metionin ***** válasza:
96%
Hát ha belegondolok, hogy el kell adniuk önmagukat, a személyiségüket azért hogy ilyen színvonalon éljenek, elég szar lehet. Az utazási lehetőségeiket én is irigylem, örülök ha majd 35 után eljuthatok olyan helyekre ahol pl. már gimis koromban is nyaralhattak az osztálytársaim. Meg hogy nem kell 20 évre eladósítaniuk magukat egy házért. De szerintem nem olyan fényes az életük, a nagyvilág csak egy picike szeletét látja az egésznek.
2020. aug. 26. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Jó nekik, használják csak ki azt akit tudnak. (de csak óvatosan; mindig kell egy "b" terv, nehogy a párjuk otthagyja őket és ne maradjon semmijuk)

Engem milliószor jobban érdekel, hogy sok olyan férfinak, aki megengedheti, hogy luxusban tartson egy nőt, miből van erre pénze.

Mit érdekeljen engem, ha Katika balenciaga táskát kap karácsonyra, ha a férje, aki egyben a főnököm is, úgy jut pénzhez, hogy amennyit csak tud, leemel az ÉN és a kollégáim béréből?

Mit érdekel engem az, hogy Zsuzsi havonta jár üdülni a férjével, Tiborral ha a férje pénze adócsalásból van, márpedig jó lenne ha az ilyen Tiborok fizetnének adót, mert lassan nincs olyan kórház ami ne akarna összeomlani.

Mit érdekel engem Annácska gyémántkarkötő gyűjteménye, ha a férjének, aki kereskedő, etikátlanul, de olcsón uzletelo beszállítói vannak, és így közvetlenül pénzeli pl a gyerekmunkát, vagy a nem biztonságos munkakörülményeket?

Már-már kacagtato, ahogy a mély sovinizmusotok elvakit titeket annyira, hogy ne is lássátok, hogy ki is térdel a nyakatokon. Egy rakat igen valós problémátokat okozzák ilyen férfiak, de nektek csak az szúrja a szemeteket, hogy jaaaaj a nők így, jaaaaj a nők úgy...

Röhej hogy ebben az országban több ember gyűlöli szívből vajna timit, mint mészáros lőrincet. Buta birkák :D

2020. aug. 26. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szépségét pénzre tudja váltani, tegye csak. Ő szerencsés. Ez van. Nem vagyok irigy.
2020. aug. 27. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
A csinos nőktől nem sajnálom a pénzt, de pl. egy informatikus, vagy focista tőlem éhen is dögölhetne.
2020. aug. 27. 21:10
 19/19 Miss Endzsi ***** válasza:
96%
Ez meg, hogy jött össze? És ha csinos nő az informatikus?
2020. aug. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!