Mit gondoltok arról hogy egyes nők luxusban élnek és szinte bármit megkaphatnak pusztán azért mert gyönyörűnek születtek?
Én kicsit irigykedek időnként. Nem annyira a csinos nőkre alapvetően, mert az ő életük szerintem nagyon nehéz lehet (mert sose érezhetik magukat hasznosnak/sikeresnek), hanem azokra, akik a baráti kapcsolataikat kihasználva milliókat/százmilliókat keresnek havonta.
És rettentően irritál, hogy gyakran a "morálisan laza" emberek teszik ezt, akik utána a pénzt nem arra fordítják, hogy javítsanak valamin, hanem arra, hogy ők jobban éljenek. Ami emberileg érthető, de ugyanakkor zavaró is annak, aki amerikai filmeken nőtt föl, ahol mindig a jó győzött.
Jó nekik, használják csak ki azt akit tudnak. (de csak óvatosan; mindig kell egy "b" terv, nehogy a párjuk otthagyja őket és ne maradjon semmijuk)
Engem milliószor jobban érdekel, hogy sok olyan férfinak, aki megengedheti, hogy luxusban tartson egy nőt, miből van erre pénze.
Mit érdekeljen engem, ha Katika balenciaga táskát kap karácsonyra, ha a férje, aki egyben a főnököm is, úgy jut pénzhez, hogy amennyit csak tud, leemel az ÉN és a kollégáim béréből?
Mit érdekel engem az, hogy Zsuzsi havonta jár üdülni a férjével, Tiborral ha a férje pénze adócsalásból van, márpedig jó lenne ha az ilyen Tiborok fizetnének adót, mert lassan nincs olyan kórház ami ne akarna összeomlani.
Mit érdekel engem Annácska gyémántkarkötő gyűjteménye, ha a férjének, aki kereskedő, etikátlanul, de olcsón uzletelo beszállítói vannak, és így közvetlenül pénzeli pl a gyerekmunkát, vagy a nem biztonságos munkakörülményeket?
Már-már kacagtato, ahogy a mély sovinizmusotok elvakit titeket annyira, hogy ne is lássátok, hogy ki is térdel a nyakatokon. Egy rakat igen valós problémátokat okozzák ilyen férfiak, de nektek csak az szúrja a szemeteket, hogy jaaaaj a nők így, jaaaaj a nők úgy...
Röhej hogy ebben az országban több ember gyűlöli szívből vajna timit, mint mészáros lőrincet. Buta birkák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!