Miert van sok fiatal lany elszallva, hogy jaj mindent megkaphat, mindene megvan, pedig sehol semmi?
Figyelt kérdés
Azt allitjak, hogy sok penzuk van, nem vesznek csak markas ruhakat, megis a ruhataruk televan tucat ruhakkal, amiket a kinaibol meg lehet venni. Cipok teren szinten. Lenezik az osszes lanyt, mert neki annyi ruhaja van, mint senkinek, megis vegigneztem a facebookjat, ami tele van kepekkel ugyanaz a 10 ruha, par top, par szoknya, par nadrag van rajta...
Minek a nagy huho a semmiert?
2015. dec. 24. 17:41
1/2 anonim válasza:
nem minden lány ilyen, én is lány vagyok de egyáltalán nem nézem le azt akinek nem telik márkás ruhákra...szerintem ennek semmi értelme,ha nem tetszik az amit a másik visel akkor adjon neki kölcsön abból az iszonyú sok ruhájából hiszen neki úgyis annyira sok van:D az ilyenekkel nem kell foglalkozni;)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem is azt irtam, hogy MINDEN lany ilyen!
2015. dec. 27. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!