Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is van úgy vele, hogy...

Más is van úgy vele, hogy soha nem akar felnőni?

Figyelt kérdés

Tegnap este összeültünk páran barátokkal, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Tegnap is előjött belőlem az az érzés, ami már hónapok óta egyre többször, hogy nem akarom, hogy ennek valaha is vége legyen. Nem akarom, hogy amikor mindenkinek családja lesz, ennek vége lesz, és már sohase lesz ugyanolyan mint korábban. Pedig tudom, hogy el kéne fogadnom, hogy ez az élet rendje, de nem megy. Már van olyan a baráti társaságomban, akit eljegyeztek vagy lassan gyereket vállal. Ha engem kérdeznek erről, mindig megijedek és csak annyit mondok "majd esetleg később". Nem tudom, hogy valaha is szeretnék-e gyereket...

Egyszerűen nem akarom a klasszikus életmodellt követni, hogy 25-30 éves kor között az ember megházasodik, és gyereket vállal.

Az emberek többsége erre úgy reagál, hogy nem vagyok normális és menjek el pszichológushoz, tudom...

Van itt olyan aki meg tud engem érteni, vagy hasonló problémával küszködik mint én?

Tapasztalatok?

2020. aug. 18. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
(Lemaradt: 4. válaszolóként jöttem vissza)
2020. aug. 18. 21:16
 12/14 A kérdező kommentje:

#10-#11:

Sajnos teljesen meg tudlak érteni. Sok ember utána totál megváltozik, és azután csak a párjukkal foglalkoznak. Szomorú így "elveszíteni" a barátokat. :/

2020. aug. 19. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12, nem ő volt az első, akivel így történt, de ő volt az egyetlen akiről soha nem gondoltam volna. Emlékszem korábban még szörnyülködtünk is rajta, hogy milyen ember az ilyen...

A válaszodban inkább a "barátot" kellene idézőjelbe tenni 😉

2020. aug. 20. 01:37
 14/14 A kérdező kommentje:

#13:

Az a legrosszabb, amikor az szúr hátba, akire a legkevésbé számítanál...

Igazad van, az ilyen embereket sajnos nem lehet barátnak nevezni. :/

2020. aug. 20. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!