Miért érzed magad rosszul? Bánt valami?
Nyugodtan írjátok le mi bánt, frusztrál titeket.
Én sem vagyok a topon, jó lenne “sorstársak” válaszait olvasgatni.
Kezdödne a suli es nem èrek ra.
NEM gyogyulo töres miatti mozgaskorlatozottsag miatt köröznöm kene maganorvosokat klinikàra bejarni röntgenre meg kontrollra,azaz a szakrendelest levaltani olyanra ahol el is làtnak,vàlaszokat vàrok egyelöre, olusz gyogytornara is jarni, màr ez önmagaban rengeteg hianyzast fog maga utan vonni, aztan a szemelyimet kéne potoltatni, aztan diakigazolvanyt intezni, ügyfelkaput csinalni, hogy elérjem a labor jelentèseket stb, rendörsegi feljelentést tenni egy kàr miatt, a suli miatt kreta meg class room-mal képbe kéne kerülnöm meg regizni, tanulmanyi lemaradàsokat bepotolnom, közben penzt is inteznem kéne, mert lenullazodtam, valamint màs kapcsàn a közüzemi szolgaltatasokrol egyesével kellene igazolasokat hataridöre begyüjtenem es leadnom, es össze kéne kaparnom kb ez évben 1.5-6 milliot, van par szàz ezrem ugyan, elkezdtem nezni hogy a leggyorsabb bevetel növelés a tözsdèzès lenne, de akkor azt ki kellene A-Z ig tanulnom azaz naponta maxon OTT ülni felette es nem suliba meg mindenhova rohangalni hanem tanulni avreszvenyvasarlast kockazatvallalast elemzèseket.
Egy szusszra ennyi ugrott most be. Hogy nem tudom hànyfelé kéne szakadjak. Es kb most tartok ott, hogy legszivesebben üvöltenék es bevenném a lesz.rom tablettàt meg kiütném magam. Vagy kimennék külföldre. Ott legalabb màr rég ellàttak volna de minimum nem csesztèk volna el a mütétet amit ugye tagadnak az itteni orvosok.sunnyognak ezerrel.
meg szabad kérdezni, hogy mennyi idős vagy, kérdező?
Egyébként engem most az bánt, hogy nem tudom mi bánt :(
Persze van csomó apró dolog amik nem is akkora problémák, de igazából bármelyik percben sírni tudnék. És nem tudom mi frusztrál
Lehet a pasim? Igazából semmi rosszat nem csinál, csak zavar, hogy így itt van, és már kb semmi nem olyan közöttünk mint az elején. De ez amúgy normális, hogy már nem olyan rózsaszín minden,mint a legelején, de valamiért azt érzem ő az aki már nem szeret (valószínű csak bemesélem magamnak amúgy), és ezért folyton olyan hűvös vagyok vele.
Na valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!