Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzed magad rosszul?...

Miért érzed magad rosszul? Bánt valami?

Figyelt kérdés

Nyugodtan írjátok le mi bánt, frusztrál titeket.

Én sem vagyok a topon, jó lenne “sorstársak” válaszait olvasgatni.

2020. aug. 16. 17:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Meleg vagyok és van egy 20 éves srác aki nem tudja elfogadni önmagát . ( szintén meleg ) és lehet még pár év mire sikerül neki . Addigra pedig már rég elfelejtjük egymást . Szóval ja ... pedig nagyon sokmindent el tudok vele képzelni hosszú távon de így esélytelen .
2020. aug. 16. 18:26
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Megtalaltam azt a lanyt akit mindig is kerestem, de nem lehetek vele korulmenyek miatt. Jol alakul az eletem nagyon is, de igy evekig el vagyok kotelezve egy helyen ami elvalaszt tole. Minden nap eszembejut hogy felboritsak mindent es utanamenjek. Azt erzem maradnom kell, de nagyon bizom benne hogy egy nap egymasra talalunk.
2020. aug. 16. 18:29
 13/22 A kérdező kommentje:

Remélem mindnyájatok problémái meg fognak oldódni! Köszi, hogy megosztottátok.

Nekem az a bajom, hogy nem tudok olyan kikent-kifent cicababa lenni, mint mások és ezért kevesebbnek, értéktelennek érzem magam. Ma még a szüleimtől is bocsánatot kértem, hogy nem tudok olyan lányuk lenni, mint akit valószínűleg vártak..

2020. aug. 16. 18:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szomorú vagyok és magányos ráadásul egy rossz munkahelyen vagyok ahonnan ki szeretnék kerülni. A súlyommal is gondok vannak de nehezen veszem rá magam a mozgásra. Ez a nyár is olyan semmilyen volt. Egy barátnőmmel sem találkoztam csak itthon ültem.

2020. aug. 16. 18:53
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
Miert pontozzatok le a 12-est?
2020. aug. 16. 18:55
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Jelenleg a jövőm kilátástalansága, ami aggaszt. Egyetemre járok és pedagógusnak tanulok, de amikor arra gondolok, hogy a fizetésem olyan alacsony lesz, hogy szinte biztosan nem lesz soha saját lakásom, sőt albérletet sem fogok tudni fizetni, akkor kicsit elkeseredem.
2020. aug. 16. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabadna rosszul éreznem magamat, mert tudom: sokkal rosszabb is lehetne a helyzetem. Azonban váltani szeretnék egy másik területre, és ez totál nem megy.
2020. aug. 16. 19:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb séta közben véletlenül ráléptem a 3 hónapos kiskutyám lábára, és most sántít :(
2020. aug. 16. 21:06
 19/22 anonim ***** válasza:
86%
Kihatassal van a netfüggöség az életemre es nem tudok rajta valtoztatni, mert ha nem muszàj, azaz ha nincs kényszeritö körülmèny, akkor 1 percet sem birok ki a nethez kepest sivàr életemben. Söt, azt sem tudom hogy voltam képes eddig net nélkül élni ebben a sz.ban.
2020. aug. 16. 21:52
 20/22 anonim ***** válasza:
29%

Az, hogy egy kb 5% halálozású vírus miatt akkora hisztit csinálnak, hogy romokban a világgazdaság. Pedig még a felénél se vagyunk.

Én meg már a második szakmát tanulom, szívvel-lélekkel, szabadidőm semmi, egész életem a tanulásra ment el... És a válság miatt nincs is hova beadnom a pályázatomat.

2020. aug. 16. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!