Miért érzed magad rosszul a jelenlegi munkahelyeden? Tervezed a váltást? Ha nem, miért nem?
Példaként egy kiállhatatlan, lekezelő főnök, nem megfelelő munkakörülmények, alacsony bérezés...
Mégis sokan félnek váltani, ismeretlen, új lehetőségekbe kezdeni, csak reménykednek hogy az igéretek egyszer mégiscsak teljesülnek, vagy megváltozik a főnök stb.
Miért hisznek sokan a változás bekövetkezésében, ha valamiért nem érzik megfelelőnek a munkahelyüket?
előző munkahelyemnél 1 probléma volt, az pedig a főnökség.
Mindenkinek megvolt a munkája, de folyamatosan kaptunk + munkákat, persze ha valamivel elmaradtál, akkor ment az ugatás... Viszont a munkát (a + munkák nélkül) szerettem csinálni.
Én éppen most vagyok váltásban. Szültem és nem szerettem volna visszatérni a korábbi munkahelyemre, aminek 3 fő oka van:
- távolság (kisgyerek mellett kevésbé praktikus másik városba járni dolgozni),
- közvetlen főnököm inkorrekt, sunyi, szakmaiságot sok esetben mellőző stílusa,
- a hatékony munkát lelassító (esetenként ellehetetlenítő), túlszabályozott és túlkontrollált rendszer.
Bízom benne, hogy az új munkahelyemen hosszútávra tervezhetek.
Hosszú a munkaidő.
Ugyan ez akár jobban hajtva, de kevesebb munkaórában, azonos fizetésért maga lenne az álom.
A munkakörömhöz képest kevés a fizetés + van két kolegina akik azt hiszik magukról hogy főnök beosztásban vannak, a 8 órából aktívan kb. 1 órát ha dolgoznak közben és ráadásul még ők mondják meg hogy ki hogy dolgozik.
Nemhiába léptek ki már miattuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!