Miért érzed magad rosszul? Bánt valami?
Nyugodtan írjátok le mi bánt, frusztrál titeket.
Én sem vagyok a topon, jó lenne “sorstársak” válaszait olvasgatni.
Nem tudom milyen irányba és hol kéne továbbtanulnom, pedig szeptemberben kezdem a végzős évemet. Több minden érdekel, de mindegyikbe nehéz bejutni és elhelyezkedni.
19/L (ötéves gimnázium)
A súlyproblémám miatti szorongásom, valamint annak a tudata higyha visszamegyünk iskolába ismét ezzel fognak szekálni...
13/l
Holnap indulunk nyaralni és ma reggelre megjött a menstruációm. Tudom ez nem a világ legnagyobb problémája csak végig dolgoztuk a nyarat (igen én is rengeteget segítettem a szüleimnek) és ez az első és utolsó nyaralásunk a nyáron és most tudtam volna pihenni de sajnos se a vízbe nem mehetek bele ráadásul bikinialsót is csak rövidnacival tudok majd felvenni. (nem használok tampont)
14/l
Az úgymond legjobb barátnőm összejött azzal a fiúval akiről tudta jól hogy már 2 éve tetszik. Azzal magyarázta hogy a fiú szerelmet vallott neki(nekem is 2 hónapja..)és rájött hogy eddig csak elnyomta az érzéseit és ő is szereti a fiút.
Na hát tudod kinek kell ilyen barátnő. Legyenek boldogak🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!