Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki emlékszik még a gyakoris...

Ki emlékszik még a gyakoris családra?

Figyelt kérdés

Még Januárban volt egy pár kérdése Martinnak,hogy borzasztóan viselkedik a huga stb stb.

Eléggé vicces volt,hogy mindig belinkelte a videókat,aztán megjelent az anyja is 😂

#panel #kislány #anyja #Idegbeteg gyerek #miehhanempanel
2020. aug. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
100%
am náluk milyen lehet az online oktatás?:D
2021. ápr. 12. 07:28
 52/77 ..3 válasza:
34%
Beszarás hogy a mai napig megy a balhé köszi a linket 3 éve 11 évesen előszőr megtaláltam ezt a csatornát akkor volt egy videó ahol csávónak felvágta az erét az üvegszilánk amikor kiscsaj be csapta az ajtót ahogy látom azóta más hova költöztek viszont én úgy vagyok vele még így 14 évesen is hogy a kislányt legszívesebben meg ölném mosollyal az arcomon mert amit a testvérével és az anyukájával művel az nem normális ennek az elmebetegnek mert ő az vagy egy nagyon szigorú nevelés kéne meg 4 betonfallal körbe zárni addig ameddig nem lesz olyan halk mint egy jól nevelt ember az ő korába vagy csak szimplán el vágni a torkát!
2021. okt. 22. 21:19
 53/77 anonim ***** válasza:
100%
Itt oriasi gondok voltak anyukaval, es az is kiderult, a kislany uvoltott, hogy hagyjak beken, ne filmezzek. Nem hisztis gyerek, nem tisztem diagnosztizalni, de gondok voltak vele. Viszont a mod, ahogy bantak vele csak provokalta a cirkuszt.
2021. dec. 21. 19:49
 54/77 anonim ***** válasza:
64%
Basz, kérdező, azért szerintem ez a "kérdés" eléggé aljas. Én is szeretek pletykálni de kiírni egy konkrét kérdést, hogy megalázz egy másik embert eléggé visszataszító dolog.
2022. máj. 2. 20:07
 55/77 anonim ***** válasza:
32%

Ja, és azt is nagyon viccesnek tartom, hogy arról papolsz mennyire genyó ez a csávó miközben te úgy viselkedsz mint egy amerikai komédiából megszökött mean girl : D

az #54-es voltam.

2022. máj. 2. 20:11
 56/77 anonim ***** válasza:
100%

54

De azért dobsz ide egy kommentet, hogy újra aktív legyen a téma ... :D

2022. máj. 2. 20:50
 57/77 A kérdező kommentje:

Ha visszanézed a válaszokat, akkor láthatod, hogy anno Martin is írt ide, ha kicsit is érdekelte volna, akkor írt volna a moderátoroknak.

Egyébként valamelyik kérdésnél ő maga írta ki a nevét, mert valaki rákérdezett...

2022. máj. 2. 21:12
 58/77 A kérdező kommentje:

A legújabb kérdése egyébként arról szólt, hogy "mi van ha elfelejtenek egy gyerekért menni, hová kerül?"

Csak letörölték, legalábbis nem találom.

2022. máj. 2. 21:19
 59/77 A kérdező kommentje:
2022. máj. 4. 19:14
 60/77 anonim ***** válasza:
100%
Elkapott a nosztalgia.
2022. máj. 5. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!