Ki emlékszik még a gyakoris családra?
Még Januárban volt egy pár kérdése Martinnak,hogy borzasztóan viselkedik a huga stb stb.
Eléggé vicces volt,hogy mindig belinkelte a videókat,aztán megjelent az anyja is 😂
Miért néztem ennek utánna
Hívjatok papot
Nem ez az!
Levan törölve a kérdése mert akkora port kavart itt gyk-n,hogy már az anyja is kérdezgette az embereket,mert a sztori az volt hogy panel házba költöztek.
És félt az anyja hogy az idegbajos lánya miatt majd kiteszik őket (onnan is)
Írta mindenki neki,hogy vigye el szakemberhez,de jött mindig a kifogás...
Aztán rájöttem,hogy én már láttam a gyerektől (aki töltögette fel a videót is)
A korábbi videónak a címe: VÉÉÉÉÉRR
szerintem innen már a legtöbb embernek beugrott de erről lenne szó:
A srác martinvideok ként volt fennt de átnevezte magát és letörölte a videót mert az anyja iskola titkár (anno belinkelték Januárban azt az iskolát és ott volt a neve xd)
A kislányt már kiakarták rúgni vagy bántották ezek a videók miatt,és kénytelen volt leszedni a vidiket
De a poén az egésznen az volt hogy egyszerre a gyerek is tette fel a kerdeseit ide meg az anyja is xd
És valami ilyesmit írt az anyja amikor belinkeltük a kerdest.
Hogy:
"Hihetetlen!
Már megint az internet bohócai lettünk"
Vmi srác ezt írta oda:
"A videókat meg flvto-val lementem, hihetetlen gyökér vagy,hogy miután lebuktál sem törlöd a vidiket".
Amúgy itt a csatornája xdd most nézem
Remélem valaki emlékszik és tud megosztani videókat mert elég viccesek xd
Elsőre nemet mondtam,de várj...
Szerintem ez ő xdddddd
Hihetetlen!
Hihetetlen hogy még mindig tart ez a hiszti.
Azt hittem már kitették a panelből őket mint macskát szrni :DD
De most komolyan,én a szomszédokat tudom sajnálni,mert látom Martint nem nagyon zavarja ez a dolog ha még mindig ott lakik :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!