Más is utálja, ha valakivel programot szervez és az utolsó pillanatban benyögi, hogy nembaj, ha jön xy is?
Figyelt kérdés
Engem ez annyira idegesít és simán megmondom, hogy de baj, mert ha akartam volna az említett 3. emberrel találkozni akkor úgy terveztem volna.2020. aug. 8. 18:43
1/5 anonim válasza:
Velem ezt a barátnőm rendszeresen megcsinálta. Egy idő után nem mentem vele sehova. Lehet, hogy ha valaki lazább, azt nem zavarja, de engem baromira zavart.
(N/36)
2/5 anonim válasza:
Hát akkor menjetek valahova én meg megyek egyedül
Pofon egyszerű ha mér bunkó :)
3/5 anonim válasza:
Telefonszam Facebook messenger tiltás
Előtte személyesen magán véleményemet az arcába megkapna lendülettel és szavakkal
4/5 anonim válasza:
Áh nekem volt hogy nem is mondta hogy jön valaki csak hozta magával. Na akkor pipa lettem.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó ilyen nekem is volt, de csak egyszer .Aztán ők tök jól elvoltak én meg csak vártam, hogy menjünk már útunkra.:D
2020. aug. 9. 05:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!