Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogos volt ez a beszólásom?

Jogos volt ez a beszólásom?

Figyelt kérdés

A sofőr mögötti második ülésen ültem. Hallottam mindent. Egy fölszálló kérdezte, hol kell leszállnia ha az xy épületet keresi. A sofőr nem tudta, de rádión telefonált a kollégáinak, aki közül valaki tudta és elmondta. Nagyon hálás volt az úr, a jegy mellé akart adni borravalót is. A sofőr nem akarta elfogadni, ne hülyéskedjen már hogy ilyenért ad, ez csak természetes. Csak csak erősködött az utas, mire odaszóltam, hogy bezzeg eddig a bérek miatt sírtak, meg sztrájkolni akartak, most meg nem fogadja el a pénzt ha adják? Akkor minek a hiszti? Azt mondja a sofőr mit szólok bele? Aztán meg mikor le akartam szállni, direkt az én ajtómat nyitotta a legkésöbb. Nem volt kicsit bunkó a sofőr? Igazam volt, ez fájt neki, ezért nem akart ajtót nyitni?

L24

2020. aug. 8. 17:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nyomorék vagy :D
2020. aug. 8. 19:48
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Te inkább itt ne kérj számon máson fostosságot, tekintve, hogy élőben még azért sem mersz szólni, ha a wc-s néni rosszul adott vissza, és kamu kérdéseket irkálsz ki, hogy kompenzálj.

Ha meg esetleg mégis valós a kérdés, ne sírjál, ha egyszer valaki úgy beveri a pofádat, hogy a fal adja a másikat. És nem, nem érdekel, hogy nő vagy, mert megérdemelnéd.

2020. aug. 8. 20:43
 33/34 anonim ***** válasza:

Buszsofőrnek tudod mennyi a fizetése? ( bruttó 448.000 forint, cafeteria-rendszer bruttó 491 000 forint évente, üzemanyag-megtakarítás díjazása bruttó 51 000 forint/fő/hó) 3 kezdő mérnöknek együttvéve. A hálapénzre, borravalóra nincs rászorulva.

Az ajtónyitógomb távol esett tőle, lehet ezért nyitotta ki utoljára.

Nem volt jogos a beszólás. Idegen személyek üzletelésébe nem szólunk bele, mert neveletlenség, egyéb esetekben veszélyes is lehet.

2020. aug. 15. 16:39
 34/34 1112 ***** válasza:
Egyáltalán nem volt jogos. Ez őneki, személyesen, személy szerint, elvi kérdés volt ez az esemény, hogy miért nem akarta elfogadni azt a pénzt,ő személyszerint, akor, adott pillanatban. Azért mert neki ez tényleg semmiség, csekélység volt. Tehát jóarc volt, mert felhívta, és még kedvesen vissza is utasította, amikor borravalót akart neki adni, te meg így letaroltad. Nagyon tapasztalatlan voltál. Amúgy lehet, hogy ő pl pont nem is szokott a bérekért "hisztizni" a te szóhasználatoddal, de ha keveset keres valaki, és 'hisztizik', akkor azzal semmi baj; normális életszínvonal az jár mindenkinek. Tehát szóval te nagyon bunkócska voltál szerintem , meg amúgy tényleg mit szólsz bele, ez az ő kettejük párbeszéde volt. Ha anyád lennék, és nekem elmesélnéd ezt a sztorit, nagyon ki lennék akadva, hogy nem erre tanítottalak, még szerencse, hogy nem vagyok az anyád; azaz lehet, hogy nem szerencse, mert én tutkó megtanítottam volna neked ezt , hgoy ne szólogassál be. :) Na, tehát, legközelebb ne legyél ilyen a buszsofőrrel, sőt, még ha akarod, bocsánatot is kérhetsz; van ott egy visszapillantó tükör, szóval lehet,hogy megjegyzett magának; szóval bocsánatot is kérhetnél akár; de az most nem szükséges;de szóval szerintem teljesen igazságtalan voltál ezzel a buszsofőrrel. Arról sem tehet, hogyha esetleg kevés a fizetése; meg arról sem, hogy tehát neked nem tetszett; hogy ő nem fogadta el a pénzt. Ez a te egyéni problémád volt most, jelen esetben ; jelen helyzetben; de a frusztrációidat szeretettel meg nem kell más nyakába zúdítani. Na, szóval, most tartsál ilyen lelkiismereti vizsgálatot légyszives, utána kész; vagy utána még bocsánatot kérhetsz a buszsofőrtől, ha akarod esetleg. Szégyellném magam, ha ilyet csinálnék azé, már bocsi. Meg pl tehát nem dedós vagy, egy kisgyerek már, hogy belegázoljál egy olyan párbeszédbe, amihez neked kábé asszem semmilyen érdeked nem fűződik; és szal ja, nem csinálunk ilyet. Bocsi, ha túl keményen fogalmaztam, de én is ki lettem volna akadva a buszsofőr helyében, de nagyon. Ez nem volt tőled egy túl intelligens megnyilvánulás, hogy ilyet beszóltál neki. Sajnos. De ezt már egyébként ha akarnád se tudnád visszacsinálni, max bocsánatkérés, ozt cső. De és szóval én is bocsi szóval tényleg, ha túl keményen fogalmaztam, de tökre érthető volt a buszsofőrnek a kiakadása; meg így, olvasva ezt a sztorit, még az én kiakadásom is.
2020. aug. 30. 23:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!