Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogos volt ez a beszólásom?

Jogos volt ez a beszólásom?

Figyelt kérdés

A sofőr mögötti második ülésen ültem. Hallottam mindent. Egy fölszálló kérdezte, hol kell leszállnia ha az xy épületet keresi. A sofőr nem tudta, de rádión telefonált a kollégáinak, aki közül valaki tudta és elmondta. Nagyon hálás volt az úr, a jegy mellé akart adni borravalót is. A sofőr nem akarta elfogadni, ne hülyéskedjen már hogy ilyenért ad, ez csak természetes. Csak csak erősködött az utas, mire odaszóltam, hogy bezzeg eddig a bérek miatt sírtak, meg sztrájkolni akartak, most meg nem fogadja el a pénzt ha adják? Akkor minek a hiszti? Azt mondja a sofőr mit szólok bele? Aztán meg mikor le akartam szállni, direkt az én ajtómat nyitotta a legkésöbb. Nem volt kicsit bunkó a sofőr? Igazam volt, ez fájt neki, ezért nem akart ajtót nyitni?

L24

2020. aug. 8. 17:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem a sofőrnek volt igaza, te voltál bunkó. Nem kell beleszólni, ennyi.
2020. aug. 8. 17:44
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem, kéretlen és tuskó volt a beszólásod.
2020. aug. 8. 17:46
 3/34 anonim ***** válasza:
96%

A fizetes meg a borravalo maganszemelytöl az neked egy kategoria?

Nem akarta terhelni az utast anyagilag. Nem masbol akar meggazdagodni. Nem orvos aki csak ugy elfogadja/elvàrja a boritekot. Hanem ö még emberi

2020. aug. 8. 17:47
 4/34 anonim ***** válasza:
37%
Dehogy szoltal te be neki :D menj a kamu kerdeseiddel.
2020. aug. 8. 17:48
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt jogos a beszólásod. Utálom a PC-t, de nem is ismered a buszsofőrt és úgy általánosítottál. Ez csak simán sértő volt és értelmetlen.
2020. aug. 8. 17:49
 6/34 AbysmalChaos válasza:
100%
Nem nem jogos semmi közöd hozzá bunkó voltál. remélem tudatosul benned ez és legközelebb nem szólsz be a másiknak.
2020. aug. 8. 17:49
 7/34 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
A sofőrnek volt igaza. Nagyon buta lehetsz, ha ez igaz.
2020. aug. 8. 17:50
 8/34 anonim ***** válasza:
96%

Minek kellett bunkóskodni? Téged se az eszed miatt szeretnek...

21/L

2020. aug. 8. 17:51
 9/34 anonim ***** válasza:
96%
szerintem se kellett volna
2020. aug. 8. 17:52
 10/34 A kérdező kommentje:
És ő hogy nem akarta kinyitni az ajtót? Az nem baj?
2020. aug. 8. 17:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!