Jogos volt ez a beszólásom?
A sofőr mögötti második ülésen ültem. Hallottam mindent. Egy fölszálló kérdezte, hol kell leszállnia ha az xy épületet keresi. A sofőr nem tudta, de rádión telefonált a kollégáinak, aki közül valaki tudta és elmondta. Nagyon hálás volt az úr, a jegy mellé akart adni borravalót is. A sofőr nem akarta elfogadni, ne hülyéskedjen már hogy ilyenért ad, ez csak természetes. Csak csak erősködött az utas, mire odaszóltam, hogy bezzeg eddig a bérek miatt sírtak, meg sztrájkolni akartak, most meg nem fogadja el a pénzt ha adják? Akkor minek a hiszti? Azt mondja a sofőr mit szólok bele? Aztán meg mikor le akartam szállni, direkt az én ajtómat nyitotta a legkésöbb. Nem volt kicsit bunkó a sofőr? Igazam volt, ez fájt neki, ezért nem akart ajtót nyitni?
L24
A fizetes meg a borravalo maganszemelytöl az neked egy kategoria?
Nem akarta terhelni az utast anyagilag. Nem masbol akar meggazdagodni. Nem orvos aki csak ugy elfogadja/elvàrja a boritekot. Hanem ö még emberi
Minek kellett bunkóskodni? Téged se az eszed miatt szeretnek...
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!