Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogos volt ez a beszólásom?

Jogos volt ez a beszólásom?

Figyelt kérdés

A sofőr mögötti második ülésen ültem. Hallottam mindent. Egy fölszálló kérdezte, hol kell leszállnia ha az xy épületet keresi. A sofőr nem tudta, de rádión telefonált a kollégáinak, aki közül valaki tudta és elmondta. Nagyon hálás volt az úr, a jegy mellé akart adni borravalót is. A sofőr nem akarta elfogadni, ne hülyéskedjen már hogy ilyenért ad, ez csak természetes. Csak csak erősködött az utas, mire odaszóltam, hogy bezzeg eddig a bérek miatt sírtak, meg sztrájkolni akartak, most meg nem fogadja el a pénzt ha adják? Akkor minek a hiszti? Azt mondja a sofőr mit szólok bele? Aztán meg mikor le akartam szállni, direkt az én ajtómat nyitotta a legkésöbb. Nem volt kicsit bunkó a sofőr? Igazam volt, ez fájt neki, ezért nem akart ajtót nyitni?

L24

2020. aug. 8. 17:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%

Na gondolom, te is visszaélsz az erkölcsi fölényeddel, hogy nő vagy és nem fog egy izmos pasi pofán verni...A főnököddel is mersz mellesleg így keménykedni vagy csak egy olyan emberrel(=sofőrrel), akiről tudod, hogy nem tehet semmit?

Szánalmas vagy. És igen, te voltál baromi bunkó. Mit képzelsz te magadról, ki vagy te, hogy idegen, a munkáját végző embernek ugassál be, aki semmit sem ártott neked?

Örülj, hogy csak ennyit szólt neked vissza, apósom dolgozott sofőrként, ő egyszerűen leszállította a másokkal kötekedő, beszólogató embereket.

Egyébként meg nem lennék büszke rá a helyedben, hogy 24 éves fiatal nőként úgy viselkedsz, mint egy velejéig rosszindulatú, mindenbe beleugató öregasszony.

2020. aug. 8. 17:52
 12/34 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Én ki se nyitottam volna neked.
2020. aug. 8. 17:53
 13/34 anonim ***** válasza:
71%
Privatban megirtam nekem h kamu csak unatkozott :D es nem is csaj.
2020. aug. 8. 17:53
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy “nem akarta kinyitni”?

Álljál már le. Te magad írod, hogy kinyitotta. Vagy mindjárt átköltöd, hátha akkor majd igazat adunk neked?

2020. aug. 8. 17:54
 15/34 Miss Endzsi ***** válasza:
86%
Ennyire unatkozni
 16/34 A kérdező kommentje:
Kinyitotta, de nekem a legkésöbb. Ezt írtam is.
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, micsoda tragédia! A helyedben örülnék, hogy kinyitotta.
2020. aug. 8. 17:55
 18/34 anonim ***** válasza:
44%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2020. aug. 8. 17:55
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Tahó vagy, ennyi. Én véletlen fent is felejtettelek volna a buszon, akkor kezdj el pof@zni.
2020. aug. 8. 17:56
 20/34 anonim ***** válasza:
85%
Kamu
2020. aug. 8. 17:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!