Jogos volt ez a beszólásom?
A sofőr mögötti második ülésen ültem. Hallottam mindent. Egy fölszálló kérdezte, hol kell leszállnia ha az xy épületet keresi. A sofőr nem tudta, de rádión telefonált a kollégáinak, aki közül valaki tudta és elmondta. Nagyon hálás volt az úr, a jegy mellé akart adni borravalót is. A sofőr nem akarta elfogadni, ne hülyéskedjen már hogy ilyenért ad, ez csak természetes. Csak csak erősködött az utas, mire odaszóltam, hogy bezzeg eddig a bérek miatt sírtak, meg sztrájkolni akartak, most meg nem fogadja el a pénzt ha adják? Akkor minek a hiszti? Azt mondja a sofőr mit szólok bele? Aztán meg mikor le akartam szállni, direkt az én ajtómat nyitotta a legkésöbb. Nem volt kicsit bunkó a sofőr? Igazam volt, ez fájt neki, ezért nem akart ajtót nyitni?
L24
Na gondolom, te is visszaélsz az erkölcsi fölényeddel, hogy nő vagy és nem fog egy izmos pasi pofán verni...A főnököddel is mersz mellesleg így keménykedni vagy csak egy olyan emberrel(=sofőrrel), akiről tudod, hogy nem tehet semmit?
Szánalmas vagy. És igen, te voltál baromi bunkó. Mit képzelsz te magadról, ki vagy te, hogy idegen, a munkáját végző embernek ugassál be, aki semmit sem ártott neked?
Örülj, hogy csak ennyit szólt neked vissza, apósom dolgozott sofőrként, ő egyszerűen leszállította a másokkal kötekedő, beszólogató embereket.
Egyébként meg nem lennék büszke rá a helyedben, hogy 24 éves fiatal nőként úgy viselkedsz, mint egy velejéig rosszindulatú, mindenbe beleugató öregasszony.
Mi az, hogy “nem akarta kinyitni”?
Álljál már le. Te magad írod, hogy kinyitotta. Vagy mindjárt átköltöd, hátha akkor majd igazat adunk neked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!