Közösségi média, ahogy tönkretette a személyes kommunikációt nem beszélve a netes zaklatásokról. Mindenki zsebében van egy kandi kamera... Ezt a felgyorsult világot... Nem lehet privát életet élni, mert minden már a gépünkön és az interneten van amit egy hacker könnyedén feltörhet. És annyi negatív tulajdonsága van csak sorolhatnám. Persze rengeteg előnye van nem azt mondom, de inkább odaadnék minden technológiát azért hogy a 90es években legyek...
Én társasjáték összejöveteleket szerveztem. Az személyes és csuda jó élmény.
2020. aug. 4. 00:21
2/26 anonim válasza:
Egy picit irónikus, hogy pont egy netes portálon kérdezel ilyet :D. De egyébként meg tudlak érteni. Én nem éltem a 90-es években, szóval tapasztalatom nulla van. Mivel szinte nem lehet megkerülni a tech cuccok használatát, én inkább élvezem a kényelmet. Edzeni, találni valami hibbit tényleg kell ebben a korban. A világ felgyorsult, az emberek meg lelassultak. Lassulást értve a szabadidőre.
2020. aug. 4. 00:23
3/26 anonim válasza:
Akkor elmondok neked egy folyamatot: Megjelent a közösségi média > A nethálónak köszönhetően létrejöttek a trollok > Tönkreteszik a Médiát > És így teszi a média tönkre a személyes kommunikációt
2020. aug. 4. 00:24
4/26 anonim válasza:
Minden csak nevelés kérdése már inkább.
2020. aug. 4. 00:24
5/26 anonim válasza:
Nem muszáj ám mindnent a felhőben meg az instagramon tárolni
Épp kiirthatod DVD-re is az adataid és akkor azokhoz nem fér hozzá senki
Semmiképp nem mennék vissza az időben technológia téren, mivel sokkal jobb és könyebb lett az életszínvonal mióta léteznek modernebb dolgok amik csak megkönnyítik az életet az élet minden területén nemcsak az elektronikában hanem mindenben úgy általánosan
2020. aug. 4. 00:26
6/26 anonim válasza:
Nem csak könnyíti, de korlátozza is.
Én akkor nőttem fel, amíg nem volt mindnekinek kamerája. Kicsit egészségesebb volt az a gyerekkor, amikor minden kis botlás nem került fel netre.
2020. aug. 4. 00:31
7/26 anonim válasza:
A kamerázás csak abban az esetben engedélyezett ha a másik fél is beleegyezik a felvételbe, különben bűncselekménynek minősül másokat felvenni meg nyilvánossá tenni az akaratuk ellenére
2020. aug. 4. 00:36
8/26 anonim válasza:
Hát persze. És sosem készült ciki anyag másról...
A jog nem a valóság. Ez tanuld meg.
2020. aug. 4. 00:46
9/26 anonim válasza:
Nem csak te, hanem én is utálom ezt...!
Ez a fene nagy "fejlődés" dönti romlásba az emberiséget....
2020. aug. 4. 00:51
10/26 anonim válasza:
8 a jog azért van, hogy szabályozza azon sertéseket akik nem képesek ember módjára viselkedni
Ha nem lenne jog akkor kipusztulna a világ három hét alatt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!