Anyám 159, apám 171 cm, én 16 vagyok, lány, 153 cm. Mennyit nőhetek még?
Nincs sok esély még 2-3 centinél többre.
Mindkét szülőd a neme átlagmagassága alatt van jóval.
A lányok 16 évesen meg már készen vannak gyakorlatilag. Én 175 vagyok, megvan a régi középiskolás kiskönyvem, vagy hogy nevezik, 171 voltam első elején és 175 negyedik elején (akkor voltam 17). Minden évben nőttem egy kicsit, de 16-17 között már csak 1 centit.
Ha fiu lennel, meg eveid lennenek arra, hogy kialakulj.
A lanyok viszont kb a menstruacio idejere kialakulnak teljesen. Magassag, cipomeret szinte nem valtozik semmit.
7-es, ez azért nem így van, még ha 11-12 évesekre is gondolunk se, de manapság sok kislány 9-10 évesen menstruál, akkor kb 140 centisek és 34-es lábúak maradnának?
De 12 évesen se áll meg még senki a fejlődésben.
Úgy 16-17-től lehet késznek mondani egy lányt, már ami a magasságot és a cipőméretet illeti, a melle még nőhet a nemi élet elkezdése után és a fogamzásgátlótól is.
Bár nekem 20 évesen nőtt egy számot a lábam! Később viszont terhességtől sem lett nagyobb.
Aki ilyen 10 centiket ír, az normális?-.-“
Ennyi idősem már nem nagyon fogsz nőni, én 14 éves korom óta nem nőttem, bár elvileg a lányok 18, a fiúk 21 éves korukig nőhetnek. Ha szerencsés vagy is maximum 1-2 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!