1/8 anonim válasza:
A férfiak átlagosan 21 éves korukig szoktak nőni, de ez egyén függő is, hogy ki meddig. Szóval elképzelhető, hogy nőni fogsz még néhány centit, de nagy növekedésre ne számíts már, talán a 175-öt eléred még :P
2/8 anonim válasza:
Még nagyon sokat nőhetsz! Volt osztálytársam ennyi idősen akkora volt, mint én (pici), most 2 fejjel magasabb!
3/8 anonim válasza:
Apukádhoz viszonyíts, valószínűleg nála pár centivel magasabb leszel.
4/8 A kérdező kommentje:
hát apámtól már fél fejjel magasabb vagyok egyébként mindenki azt mondja,hogy ilyen magassági szempontból az öregapámra ütöttem
2013. júl. 26. 09:11
5/8 anonim válasza:
Akkor valószínű, hogy egy kicsit magasabb leszel a papánál.
6/8 A kérdező kommentje:
hát nem hiszem mert ő olyan 185-körüli magas volt de azért jó lenne
2013. júl. 26. 12:41
7/8 anonim válasza:
Ezek szerint az is lehet, hogy átlagolódni fog. Nyúltál már meg hirtelen? Pár hónap alatt 10 centit? Mert, ha igen, akkor már csak pár centit fogsz nőni.
8/8 A kérdező kommentje:
hirtelen még nem nőtem csak szép lassan növök
2013. júl. 26. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!