az egy példa volt, és már az előtte írásban írtam az orvosokról. mi lenne ha megtanulnál szöveget értelmezni, és akkor nem kéne magyarázni azt ami le van már írva. én egyetemet végeztem, és sok tanár ismerősöm van. a tény az tény marad, és ha arra nem tudsz reagálni, legalább ne égesd magad azzal, hogy mellébeszélsz mint a politikusok. esti iskola, és már kifejtetem ezzel kapcsolatban, nem tudom te melyik suliba jártál de szomorú hogy nem tanultál meg szöveget értelmezni. pedig én azt még az általánosban tanultam, de hogy neked egyetem után se megy. még egyszer a gyengébbek kedvéért, az orvosok és a tanárok mások. mi lenne ha nem ragadnál ki szavakat, és válaszolnál az összesre amit már kijelentettem, és ezek már tényekkel alá vannak támasztva. pár példa amire válaszolnod kellet volna, de te nem eszt tetted, ergó szövegértés 1.: "azt azért ne feledjük hogy azt a papírt sokan megszerezték esti iskolában is munka mellet. az a papír csak arra jó hogy jobb állást kapj, de nem leszel jobb csak azért mert te megszerezted. sok olyan van aki heti egyszeri alkalommal 4 órás tanítással ami 3 vagy 4 évig tart, tette le az iskolát, meló és gyerek mellet. míg te heti 5 alkalommal 7-8 órákat voltál suliban 4 éven keresztül. de te jobbnak tartod magad. heti 1 alkalommal befejezte az, aki szerinted rosszabb mint te. de persze jogos, a fellengzős beszéd. a szüleid eltartottak egész nap csak tanulhattál. erre akit lenéztél megcsinálta ugyanazt meló és gyereknevelés mellet és heti 1 alkalommal járt be" "emberek nagy része nem is használja,ezért is buknának meg a vizsgán" "pluszban el is felejti, és a többség ugyanazt csinálja a hétköznapjaiban, mint azok akiknek nincs diplomája." "de a barátod egy léhűtő, ami attól függetlenül van hogy kijárta a sulit, ha a szülei, át rugdosták volna az érettségin akkor is ilyen léhűtő lenne. szóval semmi köze ahhoz hogy most ő befejezte a sulit" "nagyon sok érrestségit végző barátom ugyan ilyen mint a tiéd. szóval nem vagy jobb csak azért mert érrestségit végeztél" "amint az emberek többsége sose használ, és 5 év múlva már ugyan úgy megbuknál mint aki nem végzet csak 8 általánost. erre sok teszt volt, a bemagolt tanagyagot elfelejtik nagyon hamar a diákok" "nyilván a hárvárdon meg pár világ szintű suliba, vagy az orvosin más a helyzet. de az itteni középiskolaikban ez a helyzet" ezt írtam az orvosokról, csak azért írtam, mert te fel hoztál egy olyan dolgot ami nem is létezik. mert én még nem hallottam olyat hogy szidnák az orvosok tudását(őket szídják mert némelyik vissza él a hatalmával), ezt mindenki elismeri. de hogy az összes érvemet figyelmen kívül hagyod és, elő állsz egy olyan dologgal ami nem is létezik, én még nem találkoztam ilyennel,de itt biztos nem volt szó róla, de te csak azért hogy ezzel megpróbáld igazolni a saját igazadat felhozod, és figyelmen kivül hagysz minden mást. mondtam hogy ne játszd a politikust. a tényeket cáfold, ha tudod, és ne mellébeszélj.