Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted ciki ha valakinek...

Szerinted ciki ha valakinek csak 8 Általánosa van?

Figyelt kérdés
Az prolinak számít?

2020. júl. 30. 13:33
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
22%
#30. Azért a sportolókat ne soroljuk ide. Mindenki öregszik. Aki nem becsüli a múltat az a jelent sem fogja. És, igen valamikor Ők letették a magukét az asztalra. Más, a szüleim nem tettek semmit seggem alá. Egyetem mellett takarítottam több helyen, valamint gyerekre vigyáztam. Azóta pár év eltelt. Most, 40 vagyok szinte évente vizsgáznom kell, mert a törvények változnak. Munka, férj és gyerek mellett.
2020. aug. 1. 13:31
 32/59 anonim ***** válasza:
20%
30. Aki az említett témának csak az egyik oldalát ismeri, csak arról tud nyilatkozi. Nekem, volt lehetőségem mindkettőt. Ennyi.
2020. aug. 1. 13:34
 33/59 anonim ***** válasza:
69%
Ezért szidják pl.az orvosokat. Pedig vért izzadva tanultak. Sőt, életük végéig tanulniuk kell. Viszont, főként az aluliskolázott ,, okosabb" mint a főorvos😊
2020. aug. 1. 13:36
 34/59 anonim ***** válasza:
13%
az egy példa volt, és már az előtte írásban írtam az orvosokról. mi lenne ha megtanulnál szöveget értelmezni, és akkor nem kéne magyarázni azt ami le van már írva. én egyetemet végeztem, és sok tanár ismerősöm van. a tény az tény marad, és ha arra nem tudsz reagálni, legalább ne égesd magad azzal, hogy mellébeszélsz mint a politikusok. esti iskola, és már kifejtetem ezzel kapcsolatban, nem tudom te melyik suliba jártál de szomorú hogy nem tanultál meg szöveget értelmezni. pedig én azt még az általánosban tanultam, de hogy neked egyetem után se megy. még egyszer a gyengébbek kedvéért, az orvosok és a tanárok mások. mi lenne ha nem ragadnál ki szavakat, és válaszolnál az összesre amit már kijelentettem, és ezek már tényekkel alá vannak támasztva. pár példa amire válaszolnod kellet volna, de te nem eszt tetted, ergó szövegértés 1.: "azt azért ne feledjük hogy azt a papírt sokan megszerezték esti iskolában is munka mellet. az a papír csak arra jó hogy jobb állást kapj, de nem leszel jobb csak azért mert te megszerezted. sok olyan van aki heti egyszeri alkalommal 4 órás tanítással ami 3 vagy 4 évig tart, tette le az iskolát, meló és gyerek mellet. míg te heti 5 alkalommal 7-8 órákat voltál suliban 4 éven keresztül. de te jobbnak tartod magad. heti 1 alkalommal befejezte az, aki szerinted rosszabb mint te. de persze jogos, a fellengzős beszéd. a szüleid eltartottak egész nap csak tanulhattál. erre akit lenéztél megcsinálta ugyanazt meló és gyereknevelés mellet és heti 1 alkalommal járt be" "emberek nagy része nem is használja,ezért is buknának meg a vizsgán" "pluszban el is felejti, és a többség ugyanazt csinálja a hétköznapjaiban, mint azok akiknek nincs diplomája." "de a barátod egy léhűtő, ami attól függetlenül van hogy kijárta a sulit, ha a szülei, át rugdosták volna az érettségin akkor is ilyen léhűtő lenne. szóval semmi köze ahhoz hogy most ő befejezte a sulit" "nagyon sok érrestségit végző barátom ugyan ilyen mint a tiéd. szóval nem vagy jobb csak azért mert érrestségit végeztél" "amint az emberek többsége sose használ, és 5 év múlva már ugyan úgy megbuknál mint aki nem végzet csak 8 általánost. erre sok teszt volt, a bemagolt tanagyagot elfelejtik nagyon hamar a diákok" "nyilván a hárvárdon meg pár világ szintű suliba, vagy az orvosin más a helyzet. de az itteni középiskolaikban ez a helyzet" ezt írtam az orvosokról, csak azért írtam, mert te fel hoztál egy olyan dolgot ami nem is létezik. mert én még nem hallottam olyat hogy szidnák az orvosok tudását(őket szídják mert némelyik vissza él a hatalmával), ezt mindenki elismeri. de hogy az összes érvemet figyelmen kívül hagyod és, elő állsz egy olyan dologgal ami nem is létezik, én még nem találkoztam ilyennel,de itt biztos nem volt szó róla, de te csak azért hogy ezzel megpróbáld igazolni a saját igazadat felhozod, és figyelmen kivül hagysz minden mást. mondtam hogy ne játszd a politikust. a tényeket cáfold, ha tudod, és ne mellébeszélj.
2020. aug. 1. 14:53
 35/59 anonim ***** válasza:
74%
az egy példa a sportolokra vonatkozik
2020. aug. 1. 15:01
 36/59 anonim ***** válasza:
65%
#34. Képes voltál ennyit rizsázni újra🤣. Aztán én viselkedek úgy, mint egy politikus. Ha a hszem. ennyire zavart, el tudom képzelni milyen idegember lehetsz a munkában😊
2020. aug. 1. 17:05
 37/59 anonim ***** válasza:
18%
csak bemásoltam amit már egyszer leírtam, gyorsan meg volt. mióta rizsa az esti suli? az tény, de legalább már nem állsz elő egy tök más témával amivel igazolni próbálnád az igazadat. helyette megpróbálsz idegbetegnek beállítani, ez szánalmas. miért lennék ideges? csak mert el kellet szóról szóra magyaráznom, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, és csak mellébeszélsz. nem eset nehezemre, főkképp hogy megérteted. örülök hogy segíthetem, már csak ezt a gyerekes viselkedést kéne legyőznöd. csak mert valamiben nem volt igazad, elkezdesz sértegetni meg másról beszélni.
2020. aug. 1. 17:41
 38/59 anonim ***** válasza:
78%
ha én véletlen sértő vagy bántó voltam az nem szándékos volt. csak nem vagyok hozzá szokva a levelezéshez. elnézést kérek.
2020. aug. 1. 18:00
 39/59 anonim ***** válasza:
79%

Én a kérdésre válaszolnék. Én se szépíteném szerintem elég ciki, nem dicsekednék vele. De onnantól kezdve hogy később szereztél egy szakmát már eleve nem csak 8 általánosod van. Én is ismerek olyan embereket akik otthagyták a középsulit, de utána dolgoztak rendesen, tanfolyamra jártak. Ők igazából elég olvasottak is, mert szeretnék olvasni. De ha elvégzel egy esti érettségit vagy valamilyen szakmát később akkor már nem 8 általánosod van. Az ismerőseim is példák arra higy ha akarsz akkor tusz javítani a helyzeteden amihez a mai világban valamit muszály tanulni.

Tehát csak és kizárólag 8 általánossal rendelkező embernek tényleg nem sok esélye van a mai világban. Pláne Magyarországon ahol mindenről papírt kérnek. Én nem ismerek olyan embert aki ezt még nem ismerte fel. Előbb-utóbb erre mindenki rájön.

2020. aug. 8. 11:12
 40/59 anonim ***** válasza:
78%
Nem az, anyukámnak sokáig csak a volt, szegénységből jött, nem volt még azokban az időkben fontos az iskola, ahol lakott, ott legtöbben mezőgazdaságból éltek meg. A 2000-es évek elején szerezte meg az érettségit, mert a munkahelye elvárta, anélkül elbocsájtották volna. 2 gyerek mellett csinálta végig, nem mellékesen.
2020. aug. 8. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!