Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted ciki ha valakinek...

Szerinted ciki ha valakinek csak 8 Általánosa van?

Figyelt kérdés
Az prolinak számít?

2020. júl. 30. 13:33
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
85%
Lehet ciki is, ha az ember nem tudja hol a helye a világban. Aki szereti osztani az észt és mindenkinél okosabb 8 általánossal, annál bizony ciki ( ismerek ilyet). Aki viszont tisztában van önmagával, ért valamihez, azt csinálja is, akkor elfogadható. (Ilyet is ismerek, sok sofőrnek semmi iskolája nincs, csak általános, levizsgáztak teherautóra és ennyi, normálisak.)
2020. júl. 31. 10:41
 22/59 anonim ***** válasza:
69%
Attol függ
2020. júl. 31. 11:04
 23/59 anonim ***** válasza:
26%
#21 csak mert 8 általánosa van attól még lehet hogy sokkal értelmesebb, és okosabb mint a legtöbb. nyilván nem a érettségi tételből ossza az észt. valljuk be őszintén amint az emberek többsége sose használ, és 5 év múlva már ugyan úgy megbuknál mint aki nem végzet csak 8 általánost. erre sok teszt volt, a bemagolt tanagyagot elfelejtik nagyon hamar a diákok. szóval ideje lenne leszállni a magaslóról, mert pár év alatt mi is elfelejtjük, és nem tudnánk átmenni a vizsgán. szóval miért is tartjátok többre magatokat? arról nem beszélve hogy nem is tanulni járunk be, a diákok pár százaléka figyel az órákon, a többiek meg csak bejárnak melegedni, ez nem csak tapasztalat, hanem nagyon sok tanárral beszélgettem a mostani diákokról és ők is ezt mondják. nyilván a hárvárdon meg pár világ szintű suliba, vagy az orvosin más a helyzet. de az itteni középiskolaikban ez a helyzet
2020. júl. 31. 15:54
 24/59 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen, előfordulhat, hogy súlyos probléma miatt alakult ki a helyzet. Ha csak úgy nincs, na az gáz. A barátom is csak 8 elemit végzett. Nem volt kedve tanulni. A mai napig váltogatja a munkahelyeit szinte 2 havonta. Mert dolgozni sincs kedve. De engem irigyel, hogy nem keresek rosszul. Viszont, ezért sokat kellett tanulnom. Sok éjszaka, amikor ő pihent, vagy bulizott.
2020. júl. 31. 16:17
 25/59 anonim ***** válasza:
78%
de a barátod egy léhűtő, ami attól függetlenül van hogy kijárta a sulit, ha a szülei, át rugdosták volna az érettségin akkor is ilyen léhűtő lenne. szóval semmi köze ahhoz hogy most ő befejezte a sulit. még egy újabb infó, a mostani nemzedék olyan önállótlan, mert a szülei kiszolgálják a gyereket, már a gyerek a főnök, és ezért a már alig várják a nyugdíjt, akik már 30 éve tanítanak, mert ilyen generáció még egy sem volt ez a legrosszabb, és nem csak egy mondja hanem mind, és saját szemmel is láttam. a 2-3 osztályos gyerek elkezd sírni mert nem kötötték be a cipő fűzőjét, és non stop ilyen hisztiket vágnak le. kíváncsi leszek hogy majd ők milyen magaslóról fognak majd beszélni. nagyon sok érrestségit végző barátom ugyan ilyen mint a tiéd. szóval nem vagy jobb csak azért mert érrestségit végeztél. amiket a #23-ba le írtam tények. ha jobb is vagy mástól nem azért mert befejezted a sulit
2020. júl. 31. 16:41
 26/59 anonim ***** válasza:
60%
#25. Nem az érettségire értettem a leírtakat. Azzal, már semmire sem mész. Max.melós lehetsz egy gépsor mellett. Ha esetlegesen nem beszélsz pár idegen nyelvet. Én még natívan elhiszem, hogy a tanult ember egyben fegyelmet, kitartást is gyakorol az egyetemen. Vizsgák, leadandók, éjjelezés. Míg, egy 8 elemit végzett csak teng-leng a világban.
2020. júl. 31. 21:29
 27/59 anonim ***** válasza:
19%
vajon mennyinek marad meg az a fegyelem? én nem tudom de biztos nem mindnek, egy rád kényszeritet szokás aminek már alig várod a végét, aztán amint vége már csak a fegyelemből annyi marad hogy a munkáját elvégezze, amit a másik kettő is elvégez. csak mert nem tanult tovább még nem teng-leng nem attól függ. ez a lényeg, én ismerek olyat is aki jobban dolgozik mint a tovább tanultak, és minden szabadidejét fejlesztéssel tölti(csak nem olyat tanul amit a suliban tanítanak), míg a többiek nem. nem attól függ, és ha szerinted csak attól függ, az csak a te szűk látásodat bizonyítéka. nem sértegetni akarlak. de amúgy te mivel töltőd a szabad idődet? mert az a 8 általános ismerősöm, napi 4 órát képzi magát minden nap. te hány órát foglalkozol a magad fejlesztésével, most hogy véget ért a suli? nem kell válaszolni. csak gondolkodj el azon amit írtam.
2020. júl. 31. 22:45
 28/59 anonim ***** válasza:
59%
#27. A mai napig képzem magam. Csak nekem erről számot kell adnom. Aki, pedig csak hobbiból teszi- ugyan már! Nálad, vizsgázik? Lesz róla plecsnije, hogy ő ezt tudja? Mert, ennyi erővel esténként én is tanulhatok anatómiát. Attól, még 50 év múlva sem leszek orvos. Max.verem a mellem, hülyegyerekek közt, hogy én ezt is ,,tudom".
2020. aug. 1. 03:24
 29/59 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ciki. Nagyon is.
2020. aug. 1. 03:34
 30/59 anonim ***** válasza:
13%
ő is tudja bizonyítani. nem azt tanulja amit a suliban tanítanak, de attól még nem otthon ül és csak magától olvasgat. nem érdekli azt amit a suliban tanítanak, és az emberek nagy része nem is használja, ezért is buknának meg a vizsgán. de hogy te és a többiek azért verik a mellüket csak mert van egy plecsnije, amit a többség sose használ és el is felejt. na ez a mentalitás amit ott tanítanak az arrogancia, és a cső látás. mert ha valaki azért hiszi magát jobbnak, csak mert van egy papírja ami csak az akkor teljesítményt mutatja, és a jövőben teljesítményét nem, és pluszban el is felejti, és a többség ugyanazt csinálja a hétköznapjaiban, mint azok akiknek nincs diplomája. érted már szerintem mélyen legbelül igen, de sosem fogod elismerni. ez olyan mint a gimiben a sportolok, elsők voltak mindig ők nyertek. 5-10 év múlva. sörhassal a tévé előtt ülve mondogatja hogy én sokkal jobb voltam, ha nem lett volna az a fránya térd sérülés. sok ilyen amerikai film van. oda van magától és ő jobb mindenkinél (és akkor jobb is volt), de most már egész nap a tévé előtt ül és nonstop henceg. ti is azzal hencegtek ami a múltban volt, és már ti sem tudjátok újra megcsinálni. de az önbizalom megmarad. azt azért ne feledjük hogy azt a papírt sokan megszerezték esti iskolában is munka mellet. az a papír csak arra jó hogy jobb állást kapj, de nem leszel jobb csak azért mert te megszerezted. sok olyan van aki heti egyszeri alkalommal 4 órás tanítással ami 3 vagy 4 évig tart, tette le az iskolát, meló és gyerek mellet. míg te heti 5 alkalommal 7-8 órákat voltál suliban 4 éven keresztül. de te jobbnak tartod magad. heti 1 alkalommal befejezte az, aki szerinted rosszabb mint te. de persze jogos, a fellengzős beszéd. a szüleid eltartottak egész nap csak tanulhattál. erre akit lenéztél megcsinálta ugyanazt meló és gyereknevelés mellet és heti 1 alkalommal járt be. mivel az érveimet nem lehet megcáfolni, és csak mellébeszélni tudnál mint egy politikus. ezért én már azokra nem reagálok. nyugodtan szállj csak le a magaslóról. mert azzal nem érdemelted ki, hogy kijártad a sulit, és hogy ezt el kellet magyaráznom, és magadtól nem jöttél rá az is ellened beszél
2020. aug. 1. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!