Szerinted ciki ha valakinek csak 8 Általánosa van?
Figyelt kérdés
Az prolinak számít?2020. júl. 30. 13:33
21/59 anonim válasza:
Lehet ciki is, ha az ember nem tudja hol a helye a világban. Aki szereti osztani az észt és mindenkinél okosabb 8 általánossal, annál bizony ciki ( ismerek ilyet). Aki viszont tisztában van önmagával, ért valamihez, azt csinálja is, akkor elfogadható. (Ilyet is ismerek, sok sofőrnek semmi iskolája nincs, csak általános, levizsgáztak teherautóra és ennyi, normálisak.)
23/59 anonim válasza:
#21 csak mert 8 általánosa van attól még lehet hogy sokkal értelmesebb, és okosabb mint a legtöbb. nyilván nem a érettségi tételből ossza az észt. valljuk be őszintén amint az emberek többsége sose használ, és 5 év múlva már ugyan úgy megbuknál mint aki nem végzet csak 8 általánost. erre sok teszt volt, a bemagolt tanagyagot elfelejtik nagyon hamar a diákok. szóval ideje lenne leszállni a magaslóról, mert pár év alatt mi is elfelejtjük, és nem tudnánk átmenni a vizsgán. szóval miért is tartjátok többre magatokat? arról nem beszélve hogy nem is tanulni járunk be, a diákok pár százaléka figyel az órákon, a többiek meg csak bejárnak melegedni, ez nem csak tapasztalat, hanem nagyon sok tanárral beszélgettem a mostani diákokról és ők is ezt mondják. nyilván a hárvárdon meg pár világ szintű suliba, vagy az orvosin más a helyzet. de az itteni középiskolaikban ez a helyzet
24/59 anonim válasza:
Természetesen, előfordulhat, hogy súlyos probléma miatt alakult ki a helyzet. Ha csak úgy nincs, na az gáz. A barátom is csak 8 elemit végzett. Nem volt kedve tanulni. A mai napig váltogatja a munkahelyeit szinte 2 havonta. Mert dolgozni sincs kedve. De engem irigyel, hogy nem keresek rosszul. Viszont, ezért sokat kellett tanulnom. Sok éjszaka, amikor ő pihent, vagy bulizott.
25/59 anonim válasza:
de a barátod egy léhűtő, ami attól függetlenül van hogy kijárta a sulit, ha a szülei, át rugdosták volna az érettségin akkor is ilyen léhűtő lenne. szóval semmi köze ahhoz hogy most ő befejezte a sulit. még egy újabb infó, a mostani nemzedék olyan önállótlan, mert a szülei kiszolgálják a gyereket, már a gyerek a főnök, és ezért a már alig várják a nyugdíjt, akik már 30 éve tanítanak, mert ilyen generáció még egy sem volt ez a legrosszabb, és nem csak egy mondja hanem mind, és saját szemmel is láttam. a 2-3 osztályos gyerek elkezd sírni mert nem kötötték be a cipő fűzőjét, és non stop ilyen hisztiket vágnak le. kíváncsi leszek hogy majd ők milyen magaslóról fognak majd beszélni. nagyon sok érrestségit végző barátom ugyan ilyen mint a tiéd. szóval nem vagy jobb csak azért mert érrestségit végeztél. amiket a #23-ba le írtam tények. ha jobb is vagy mástól nem azért mert befejezted a sulit
26/59 anonim válasza:
#25. Nem az érettségire értettem a leírtakat. Azzal, már semmire sem mész. Max.melós lehetsz egy gépsor mellett. Ha esetlegesen nem beszélsz pár idegen nyelvet. Én még natívan elhiszem, hogy a tanult ember egyben fegyelmet, kitartást is gyakorol az egyetemen. Vizsgák, leadandók, éjjelezés. Míg, egy 8 elemit végzett csak teng-leng a világban.
27/59 anonim válasza:
vajon mennyinek marad meg az a fegyelem? én nem tudom de biztos nem mindnek, egy rád kényszeritet szokás aminek már alig várod a végét, aztán amint vége már csak a fegyelemből annyi marad hogy a munkáját elvégezze, amit a másik kettő is elvégez. csak mert nem tanult tovább még nem teng-leng nem attól függ. ez a lényeg, én ismerek olyat is aki jobban dolgozik mint a tovább tanultak, és minden szabadidejét fejlesztéssel tölti(csak nem olyat tanul amit a suliban tanítanak), míg a többiek nem. nem attól függ, és ha szerinted csak attól függ, az csak a te szűk látásodat bizonyítéka. nem sértegetni akarlak. de amúgy te mivel töltőd a szabad idődet? mert az a 8 általános ismerősöm, napi 4 órát képzi magát minden nap. te hány órát foglalkozol a magad fejlesztésével, most hogy véget ért a suli? nem kell válaszolni. csak gondolkodj el azon amit írtam.
28/59 anonim válasza:
#27. A mai napig képzem magam. Csak nekem erről számot kell adnom. Aki, pedig csak hobbiból teszi- ugyan már! Nálad, vizsgázik? Lesz róla plecsnije, hogy ő ezt tudja? Mert, ennyi erővel esténként én is tanulhatok anatómiát. Attól, még 50 év múlva sem leszek orvos. Max.verem a mellem, hülyegyerekek közt, hogy én ezt is ,,tudom".
30/59 anonim válasza:
ő is tudja bizonyítani. nem azt tanulja amit a suliban tanítanak, de attól még nem otthon ül és csak magától olvasgat. nem érdekli azt amit a suliban tanítanak, és az emberek nagy része nem is használja, ezért is buknának meg a vizsgán. de hogy te és a többiek azért verik a mellüket csak mert van egy plecsnije, amit a többség sose használ és el is felejt. na ez a mentalitás amit ott tanítanak az arrogancia, és a cső látás. mert ha valaki azért hiszi magát jobbnak, csak mert van egy papírja ami csak az akkor teljesítményt mutatja, és a jövőben teljesítményét nem, és pluszban el is felejti, és a többség ugyanazt csinálja a hétköznapjaiban, mint azok akiknek nincs diplomája. érted már szerintem mélyen legbelül igen, de sosem fogod elismerni. ez olyan mint a gimiben a sportolok, elsők voltak mindig ők nyertek. 5-10 év múlva. sörhassal a tévé előtt ülve mondogatja hogy én sokkal jobb voltam, ha nem lett volna az a fránya térd sérülés. sok ilyen amerikai film van. oda van magától és ő jobb mindenkinél (és akkor jobb is volt), de most már egész nap a tévé előtt ül és nonstop henceg. ti is azzal hencegtek ami a múltban volt, és már ti sem tudjátok újra megcsinálni. de az önbizalom megmarad. azt azért ne feledjük hogy azt a papírt sokan megszerezték esti iskolában is munka mellet. az a papír csak arra jó hogy jobb állást kapj, de nem leszel jobb csak azért mert te megszerezted. sok olyan van aki heti egyszeri alkalommal 4 órás tanítással ami 3 vagy 4 évig tart, tette le az iskolát, meló és gyerek mellet. míg te heti 5 alkalommal 7-8 órákat voltál suliban 4 éven keresztül. de te jobbnak tartod magad. heti 1 alkalommal befejezte az, aki szerinted rosszabb mint te. de persze jogos, a fellengzős beszéd. a szüleid eltartottak egész nap csak tanulhattál. erre akit lenéztél megcsinálta ugyanazt meló és gyereknevelés mellet és heti 1 alkalommal járt be. mivel az érveimet nem lehet megcáfolni, és csak mellébeszélni tudnál mint egy politikus. ezért én már azokra nem reagálok. nyugodtan szállj csak le a magaslóról. mert azzal nem érdemelted ki, hogy kijártad a sulit, és hogy ezt el kellet magyaráznom, és magadtól nem jöttél rá az is ellened beszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!