Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legszerencsétlenebb...

Mi volt a legszerencsétlenebb név amit hallottatok?

Figyelt kérdés
Akár olyan emberé akit ismertek vagy csak sima urban legendként hallottátok :)

2020. júl. 24. 18:58
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

A legsokkolóbb családnév, amivel találkoztam az a fekete emberekre mondott "viccesebb" szó, ami szintén ,,f" betűs. Egyszer beszélgettem egy pasival a munkahelyemen, akinek elég különleges keresztneve volt (annyira, hogy el sem akartam hinni, hogy őt tényleg így anyakönyvezték), aztán megmondta idővel a családnevét is, és hát lefagytam, mert azt hittem viccel. Nem, nem viccelt. Láttam az egyik iratàt. Vannak testvérei, nekik is "nagyon szép" neveik vannak. Egyébként bírtam a pasit, nem bántàsból írom most ezt, de ő is letagadta azért, hogy így hívják. Pl közösségi oldalakon sincs fent a rendes nevén. Ilyen névvel biztos nincs még egy ember az országban, szóval inkább nem írom ki a nevét (elég sokan ismerik).

De ismertem életem folyamán két Máté Pétert, egy Fekete Pétert, egy Péter Pétert, meg persze ismertem Lakatos Dàriuszt, Lakatos Olimpiàt, Vàradi Dzsesszikàkat, Balogh Hektort, ja és új kedvencem van.: mentem múltkor az utcán és jött velem szemben egy roma asszony egy kb 3-4 éves gyerekkel, aki szaladt előre, és az asszony így kiáltott utána: Bràjen ge ci, àjjà mà meg!

Ja, ugyanígy hallottam már "Roméjót" is. Meg volt egy osztálytársam, akit úgy hívtak, hogy Mercédesz (neki is roma családneve volt).

Családnevek közük szerintem elég "ciki" még a Szopkó is.

Van egyébként egy ügyvéd is a közelben az a neve talán, hogy Sàr Edvàrd. És fb csoportban láttam egy ilyet is: Nyári Napsugár, Hegyi Olimpiai

2020. júl. 25. 02:34
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Én Fekete Barna, Barnaföldi Barna, Hamburger László, Erdei Virág

De amin kicsinek nagyon jót nevettem: Csirke X - keresztnévre nem emlékszem, de a Kakas utcában lakik/lakott. - és még az anyukájának is valami szárnyasokhoz köthető neve van.

De hallottam már Király Edvárd nevet is.

2020. júl. 25. 08:47
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Ex-katonatársam húgát hívták úgy, hogy Major Anna.
2020. júl. 25. 10:49
 34/42 anonim ***** válasza:
63%

Az "f" betűs családnév már a megasztárból jól ismert lett: [link]

2020. júl. 25. 10:54
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

34, köszi, jó tudni. :D

Lemaradt még, hogy a családban van olyan ember, akinek az első férjét úgy hívták, hogy Fekete Barna.

2020. júl. 25. 12:16
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Spartacus... Lányom ovis társa volt, nem tudta kimondani a saját nevét... Ő volt a kis Patakusz :D
2020. júl. 25. 22:50
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Párom fogorvosa Dr.Vandál Vendel volt :O :O
2020. júl. 26. 10:27
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Zöld Barna és Zöld Barnáné Fehér Piroska.

A lányuk Zöld Rózsa lett...

2020. aug. 2. 11:56
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a legérthetetlenebb a Kunigunda, mint női keresztnév...

Illetve a Boros Menta

2020. aug. 2. 17:44
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Vörös Borbála
2020. aug. 2. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!