Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi volt a legszerencsét...

*Victorique* kérdése:

Nektek mi volt a legszerencsétlenebb napotok?

Figyelt kérdés

Nekem ma:

- buszra fél órát vártam, mire kiderült, hogy nem is jön, mert baleset volt

- természetesen elkéstem a munkahelyemről

- esett az eső, lefröcsköltek az autók, ezért egész nap vizes ruhában voltam, és még a cipőm is átázott

- a munkahelyemen a mosdóban felejtettem a neszesszeremet, mire visszamentem (kb 15 perc múlva) már nem volt meg!

- hazafelé összefutottam valakivel, akit a hátam közepére sem kívántam :D

2014. szept. 12. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nekem a vonatom késett 1 órát, és mivel át kellett utána szállnom, így a csatlakozást a késés miatt lekéstem. Esett aznap és a második vonaton vhogy beszivárgott az eső vagy nem tudom, de a táskám alja csupa víz lett, benne a ruháim szintén. Aztán elkezdett fájni a méhem , mire rájöttem, h valszeg meg fog jönni, így kimentem a mosdóba. Pechemre igazam volt, de nem volt nálam tampon se betét, így marhára izgultam, h kibírjam hazáig.

Nem a legszerencsétlenebb napom, de igazán összejöttek akkor a dolgok.

2014. szept. 12. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az új cipőm feltörte az egyik lábam, a másik pedig kiment, mert ahogy szálltam le a buszról, rosszul léptem. Egy plázában pedig összefutottam egyik barátnőm exével, aki rám nyomult mikor még együtt volt barátnőmmel, el lehet képzelni mennyire örültem neki. :D
2014. szept. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!