Ki mit csinált ma? Milyen napotok volt?
Igen, kíváncsi vagyok. Szeretem hallgatni/olvasni más emberek történeteit :)
Nos, a mai napom elég változatos volt. Reggel felkeltem, nem volt túl jó kedvem, azt hittem ma nem megyek suliba, mert nem volt itthon elég pénz buszjegyre, átszaladtam keresztanyámhoz, kértem tőle gyorsan pénzt. Kaptam 200 Ft-ot, abból vettem a reggelimhez 4 zsömlét. Elszánt voltam, végül akartam menni suliba, nem úgy mint hajnalban mikor felkeltem. Hazaszaladtam, elkészítettem a reggelimet, siettem a buszhoz. Egy szál felsőben mentem, szóval picit vacogtam reggel a zsúfolt buszon. Találkoztam barátnőmmel a busz hátsó részénél (egy suliba járunk). Leszálltunk, és vártuk a távolsági buszt,ami majd elvisz minket az gimiig.
Jött a másik busz, felszálltunk rá, alig volt hely, persze ez megszokott azon a járaton. Nem egymás melletti ülőhelyen,de le tudtunk ülni, aminek nagyon örültem. Megérkeztünk. Bementünk a suliba. Felmentem az osztálytermembe ahol beszélgetni kezdtem 2 osztálytársammal, közben lejött barátnőm, lehozta az innivalóját. Megkért, hogy kóstoljam meg. A nővére heccből
bort tett a kólához, én persze megittam "mit sem sejtve", aztán 2 órán át szédelegtem az italtól. 4. órám lyukas, pontosabban nem kötelező óra. Osztálytársakkal elmentünk 45+10 percben megünnepelni a szülinapomat,ugyanis tegnap lettem 18 éves. A suli focipályájára leültünk, és körbe adtunk egy literes vöröset, mindenki vidám lett hirtelen. Lassan kicsengettek,volt még az a 10 perc szünet, 7 órám volt,de haza kellett jönnöm. Találkoztam útközben a kémia tanárommal, aki szokás szerint bunkó módon beszólt, hogy én mégis hova megyek, nem mintha lenne hozzá bármi köze is, de azért megkérdezte illedelmesen fennhangon...nem szóltam semmit, mert látszott rajtam, hogy még ital hatása alatt vagyok, mármint ha megszólaltam volna. Egyébként nem szoktam inni, csak most ha adott volt a lehetőség,nem volt kedvem kihagyni. Hazaértem, a buszon, mivel barátnőmnek csak 4 órája volt (kihagyta a 2 óra úszást) elaludtam a cicijén :) a napom fénypontja volt. Hazaértünk, részegen hosszabbnak tűnt a hazafelé vezető út. Úgy volt, hogy alszunk ma délután. Ő biztos aludt, el is felejtettem megkérdezni. Nekem nem ment az alvás,nem volt kedvem tétlenkedni, kaptam 5000 ft-ot szülinapomra a családtól, amiből-holnap lesz a sulibál és arra kellett szereznem ruhát, mivel az öltönyöm kicsi már rám-vettem 2 kockás inget, és egy fekete nadrágot a turkálóban, ami a holnapi bálozáshoz pont megfelelő lesz számomra. Mászkáltam még a városban egy kicsit egyedül,elmerengtem, képzelődtem út közben, dúdoltam egy dalt. Ezt a dalt:
http://www.youtube.com/watch?v=tPB6TUBFuTw
Gondoltam magamban dúdolás közben...hmm, 18 lettem,veszek egy sorsjegyet, kipróbálom a szerencsém, vettem egy black jack-et nyertem rajta 200 ft-ot, tehát az árát,amit beváltottam még egyre, ezzel a butasággal volt célom, rá akartam magam ébreszteni, hogy mikor is van az a pont amikor meg kell állni. Kisétáltam a lottózóból, hazamentem, megmutattam mamámnak a ruhákat,nagyon tetszett neki. Örültem, hogy szerinte is jól választottam.Visszatérve a sétára, egy pár embernek szép napot kívántam,mert miért is ne, az engem nem zavar, hogy manapság senki nem csinál ilyet, nekem most ez kellett, megnyugtatott, és jól éreztem magam tőle. Nos, ott tartottam, hogy megmutattam a ruhákat, és tetszett neki. Aztán leültem a gép elé, és megnéztem 4 részt a kedvenc zombis sorozatomból, 4x40 percet. Teljesen beleéltem magam, nagyon jó volt.
Úgy döntöttem ma délután nem pihenek! Elmentem edzeni, húzódzkodtam, és fekvőtámaszt csináltam a város másik végén egy iskola udvarán lévő csőnél. De előtte, út közben beugrottam barátnőmhöz,hátha velem tart. Fáradt volt,mondtam neki, hogy akkor ne jöjjön,nem haragszom meg érte. Egyedül edzettem, kb 40 percig voltam ott, visszamentem barátnőmhöz, beszélgettünk náluk, a holnapi napról, mert együtt megyünk a bálra. Levittük a kutyájukat. Miközben sétáltunk, beszólt egy roma legősibb foglalkozást végző lány...csak felemeltem a kezem, és továbbmentünk, rájöttem, hogy nincs szükség visszaszólásra, mert az ő intelligencia szintjével bármire tudna válaszolni valami nem oda illőt. Visszavittük a kutyát, elköszöntem barátnőmtől. Hazamentem, de amint hazamentem eszembe jutott,hogy ma találkoznom kell egy jó barátommal, akivel tisztáznom kell, hogy miért nem találkoztunk 3 hónapig. Felhívtam, és mondtam neki,hogy jöjjenek le az egyik fagyizóhoz. Elmentem oda, vártam kb 25 percet, megjöttek, beszélgettünk, megbocsátott nekem. Őszintén szólva nagyon hiányzott, fiú vagyok, de akkor is, hiányozz a szinte egyetlen barátom. Megbeszéltük a dolgokat. Fél óra alatt tisztáztunk 3 hónapot. Hazajöttem, és most itt írok nektek :)
Kis részlet a tegnapi napomból (boltban voltam)
én:Heló,tudnál nekem vegyesen adni azokból a nápolyikból?
eladónő:igen.
én:Akkor légyszíves 300 ft értékben vágnál le nekem szalonnát?
Út közben meggondoltam magam, hmm nápolyi helyett szalonna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!