Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legszerencsétlenebb...

Mi volt a legszerencsétlenebb név amit hallottatok?

Figyelt kérdés
Akár olyan emberé akit ismertek vagy csak sima urban legendként hallottátok :)

2020. júl. 24. 18:58
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

értem én hogy megtetszett a név, de szegény gyerek hogy fog úgy pl. orvos/jogász lenni hogy dr. Farkas Farkas? xdd

nekem is tetszik a Farkas keresztnév, de könyörgöm hogy lehet valaki, ráadásul egyszerre két ember ennyire lusta/igénytelen?

2020. júl. 24. 22:12
 22/42 anonim ***** válasza:
86%

Jó nyomon jársz, akiket ismertem hihetetlen ostoba emberek voltak egytől-egyig. De akkor nézz szét a sztár világban is: North West és Chicago West (Kim& Kanye gyerekei) vagy Bear Payne (Cheryl Cole& Liam Payne gyereke). Az IQ negatív tartományban van ezeknél.

2020. júl. 24. 22:17
 23/42 A kérdező kommentje:

igaz, bár szerintem azoknak a hírességeknek akik ilyen szinten ismertek, már nem is számít semmi csak az hogy egy újabb és újabb botrányt keverjenek, bármivel.

náluk kb. alap hogy ilyen nevet adnak a gyerekeiknek, ebből élnek, ez nekik a megélhetés.

az ő magánszigeteiken semmi nem számít, nekik konkrétan annyi szűrőn át kell menniük hogy ami onnan idekerül elénk az már rég nem a valóság. kipréselik belőlük a lelket. na.

2020. júl. 24. 22:25
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Magyar-Pusztai Brigitta
2020. júl. 24. 22:52
 25/42 anonim ***** válasza:
72%
Lakatos Winettú
2020. júl. 24. 22:57
 26/42 anonim ***** válasza:
89%
Farktalan Bertalan
2020. júl. 24. 23:00
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Előre is elnézést, ha valamelyikük olvassa:

Hegyi Farkas Manó

Szopos Angyalka

Pókos Arzén (az ózdi Hétesen lakik, szóval valszeg a neve a legkisebb baja)

Keszlerné Maszler (keresztnévre nem emlékszem)

a II. világháború idején a nyíregyházi zsidók közt volt egy Führer Adolf nevű, gondolom, megváltoztatta, ha túlélte

Vörös Piroska

2020. júl. 24. 23:26
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

A volt középiskolámban az egyik tanárt Jánosi Jánosnak hívták.

Kereskedelemben dolgozom. Találkoztam néhány fura névvel.

Egyszer egy vásárló Sárga Barna névre kérte, hogy tegyenek félre neki egy árut.

Egy megrendelőnk Dr. B*zi Beáta volt. Ügyvéd!

Családnevekre ugranak még be, akik rendeltek-rendelnek, de az is elég: Ravasz, Síró, Genya, Ujj, Kukucska, Vontszemű, Zsidó, Korbács, Reszelő, Terhes, Tulok, Mérges, Tuskó...

Annak idején, gyerekkorunkban a testvéremmel belelapozgatunk a telefonkönyvbe, és ott is felbukkantak mókás nevek. Volt pl. egy Pimpli Ferenc, Mama János vagy Csigaházy, keresztnévre nem emlékszem, csak arra, hogy ő egy tanár volt.

Valamelyik régebbi beszélgetős tévéshowba hívtak be egyszer fura, vicces nevű embereket. Volt egy Dr. P*nci nevű nőgyógyász, és egy Nemoda Buda nevű egyén is. Meg említettek egy Fütty Imrét is, de ő nem fogadta el a meghívást.

2020. júl. 25. 00:38
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez főleg városnévvel együtt vicces, de Hevesen van egy Szerelem Alfréd utca, most képzeld el, amikor be kell diktálnod hivatalos helyen a lakcímedet, és úgy kezdődik, hogy "heves szerelem"...
2020. júl. 25. 02:30
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
P*nci nevű nőgyógyászról jut eszembe, egy amerikai fórumon a magyar származású nőgyógyászon röhögtek, akinek Óváry volt a neve (ovary angolul petefészek)
2020. júl. 25. 02:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!