Mi volt a legszerencsétlenebb név amit hallottatok?
értem én hogy megtetszett a név, de szegény gyerek hogy fog úgy pl. orvos/jogász lenni hogy dr. Farkas Farkas? xdd
nekem is tetszik a Farkas keresztnév, de könyörgöm hogy lehet valaki, ráadásul egyszerre két ember ennyire lusta/igénytelen?
Jó nyomon jársz, akiket ismertem hihetetlen ostoba emberek voltak egytől-egyig. De akkor nézz szét a sztár világban is: North West és Chicago West (Kim& Kanye gyerekei) vagy Bear Payne (Cheryl Cole& Liam Payne gyereke). Az IQ negatív tartományban van ezeknél.
igaz, bár szerintem azoknak a hírességeknek akik ilyen szinten ismertek, már nem is számít semmi csak az hogy egy újabb és újabb botrányt keverjenek, bármivel.
náluk kb. alap hogy ilyen nevet adnak a gyerekeiknek, ebből élnek, ez nekik a megélhetés.
az ő magánszigeteiken semmi nem számít, nekik konkrétan annyi szűrőn át kell menniük hogy ami onnan idekerül elénk az már rég nem a valóság. kipréselik belőlük a lelket. na.
Előre is elnézést, ha valamelyikük olvassa:
Hegyi Farkas Manó
Szopos Angyalka
Pókos Arzén (az ózdi Hétesen lakik, szóval valszeg a neve a legkisebb baja)
Keszlerné Maszler (keresztnévre nem emlékszem)
a II. világháború idején a nyíregyházi zsidók közt volt egy Führer Adolf nevű, gondolom, megváltoztatta, ha túlélte
Vörös Piroska
A volt középiskolámban az egyik tanárt Jánosi Jánosnak hívták.
Kereskedelemben dolgozom. Találkoztam néhány fura névvel.
Egyszer egy vásárló Sárga Barna névre kérte, hogy tegyenek félre neki egy árut.
Egy megrendelőnk Dr. B*zi Beáta volt. Ügyvéd!
Családnevekre ugranak még be, akik rendeltek-rendelnek, de az is elég: Ravasz, Síró, Genya, Ujj, Kukucska, Vontszemű, Zsidó, Korbács, Reszelő, Terhes, Tulok, Mérges, Tuskó...
Annak idején, gyerekkorunkban a testvéremmel belelapozgatunk a telefonkönyvbe, és ott is felbukkantak mókás nevek. Volt pl. egy Pimpli Ferenc, Mama János vagy Csigaházy, keresztnévre nem emlékszem, csak arra, hogy ő egy tanár volt.
Valamelyik régebbi beszélgetős tévéshowba hívtak be egyszer fura, vicces nevű embereket. Volt egy Dr. P*nci nevű nőgyógyász, és egy Nemoda Buda nevű egyén is. Meg említettek egy Fütty Imrét is, de ő nem fogadta el a meghívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!