Halotattok már olyanról hogy a legszerencsétlenebb emberből a legszerencsésebb lett?
Figyelt kérdés
Tehát olyan emberből, akinek az egész élete romokban volt, a személyisége zárkózott, csendes, visszahúzódó volt és elesett is és ebből sikeres példaértékű ember lett?2015. márc. 5. 16:04
1/5 anonim válasza:
Nem igazán értem. Olyanról hallottam már, aki rossz körülmények között is elérte a saját céljait és nagy fordulatot vett az élete, de miért állítod szembe a zárkózott, csendes embereket és a "példaértékű" embereket? Zárkózottként is lehetsz "példaértékű" és attól nem feltétlenül lesz valaki sikeres, hogy extroverált bazári majom és kirakat-életet él. A személyiséged nem kell megváltoztatnod.
2/5 anonim válasza:
nem akinek a szerencsétlen a beállítottsága és olyan szűrőn keresztül látja magát az addig nem lesz sikeres, csak ha a gondolkozásmódja is megváltozik.
3/5 anonim válasza:
Ha nem is a legszerencsésebb lettem, de sokat javult az életem minden téren. Igazából annyi történt, hogy nem agyalok már mindent túl. Cselekszem, ahogy gondolom. Már látom, hogy sokszor ez bejön, régebben féltem mindent meglépni, már nem. Sokszor azt gondoltam, hogy nem vagyok elég jó vagy szerencsétlen vagyok, de ez nem igaz. Ugyanolyan jól csinálhatom, mint mások. Megváltozott valami bennem. Jobbak most a kilátásaim, hogy példaértékű lettem-e nem tudom, de érdemes kipróbálni a bátorságot.
4/5 anonim válasza:
"...csak ha a gondolkozásmódja is megváltozik." Ez baromság.
5/5 anonim válasza:
4es: te vagy a baromság, igazi fricska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!