Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak nem a legszerencsésebb a külseje, akkor miért mondja mindenki, hogy ne is próbálkozzon olyan nőknél, akiket vonzónak talál?
Mert sokat számít a külső sajnos. De sokan nem tudják főleg azok akik azt hiszik hogy az előnyös külsejükkel tudnak csajozni hogy itt a lényeg az önbizalmon van.
Én egyik haverom előnytelen kövér külsővel de igaz lefogyott már valamennyit és jobb lett az önbizalma úgy próbálkozott be egy nagyon csinos lánynál. Mivel lett valamennyi önbizalma így teljesen más képet adott vissza az egész pedig mindig sokan mondják hogy előnytelen még, de jobban érzi magát a bőrében és betudott csajozni.
Olyan barátnője van hogy szinte mindenki irigykedve néz rá, és nem értik mi a helyzet. Pedig a csaj 5 évvel idősebb nála, gazdag igaz nem annyira de tehetős, jó munkája van, egyedül él már, és hihetetlen vonzó. Haverom meg csak simáén beszélgetni kezdett vele ő sem hitte el hogy összejött vele, pedig igaz tetszett neki a lány de úgy állt hozzá hogy nincs mit veszítenie mert 10% rá az esély hogy összejön vele és mégis összejöttek fél éve alkotnak egy párt boldogok, a csaj meg első látásra lenéző, de nagyon kedves lány. Pedig a haveromat is lenézte amikor kövérebb volt. És mondta a csaj nekem mert beszélgettem vele hogy ő felfigyelt rá amikor ledobott némi kilót és a kollégák beszéltek róla hogy sokat változott önbizalomra is és ekkor figyelt fel rá a csaj mert ő hihetetlenül értékeli az ilyet és nagyon odavan a félénk, normális srácokért, mert ő akármennyire is külsőre olyannak tűnik nem bírja a nagydumás party arcokat, sőt bulizni is alig jár el, mert mindenki lefeküdni akar úgy is vele és őt ez idegesíti.
Nagyon normális lányt fogott ki a haverom, pedig senki nem hitte hogy lesz köztük valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!