Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett magányosan, soha nővel nem létesített párkapcsolatból kiindulva, van reménye a férfiaknak, hogy rájuk talál a boldogság? 30 as nőknél mi a helyzet?
Ugye akik tizen, 20 on 1-2 évesek azok ezt nem érzik, de 25 feletti magányosok szerintem nagy része eléggé el lehet kenődve. Bár van akit ez nem érdekel, de szerintem valamennyire minden magányos embert nyomaszt ez.
attól is függ, hogy tudod-e már, mi a baj. és hogy milyen céllal keresed a nőt. (családot vagy társat vagy puncit szeretnél)
nekem annyi a szerencsém, hogy tudom, hogy volt valaki, aki velem maradt volna akármeddig, és egész jó lett volna nekünk együtt. csak nem elég jó.
de én se állok a helyzet magaslatán kölcsönös szerelem hiányában. szar ügy.
30-as nő
kérdező,
ne hibáztasd magad ilyenekkel, hogy toltam a dolgokat (tovább nem is olvastam). ez nem projekt!
ez megtörténhet, meg lehet szerencséd, meg azt aláírom, h valószínűleg sokat kell mutatkozni emberek közt. de szerintem a nők se hagyják szó nélkül, ha valaki érdekesre akadnak. nem mutatványozás, villogás kérdése.
gyakorlat teszi a félelemcsökkenést, és ennyi is, amit tehetsz.
ez az egyetlen terület, amiben még hiszek, h ezt nem kell irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!