Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik alkattípus a legszerenc...

Melyik alkattípus a legszerencsésebb?

Figyelt kérdés
Mezomorf, esetleg valamelyik kevert?
2014. szept. 7. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
az amelyik kitartó személyiséget kap mellé.
2014. szept. 7. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Mezo, ez egyértelmű.
2014. szept. 7. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyik itteni kérdés arról szólt, hogy lehet-e valaki ekto-endo úgy, hogy mindkét alkatból a rossz tulajdonságokat kapja meg. Ennek az ellentéte is előfordulhat?
2014. szept. 7. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mihez..

Aranyos testhez a mezomorf

Maratonista bajnoknak ektomorf

Stb

2014. szept. 7. 14:18
 5/7 HarciCsiga ***** válasza:
Szerintem egy mezo-ekto keverék lehet a legelőnyösebb vékony derék széles váll vékony ízületek és csontok nehezen hízik el könnyen izmosodik
2014. szept. 7. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ,milyen az álom test/célod.

Szerintem ha testépítő akarsz lenni és versenyezni,akkor mezo,ekto-mezo. Ha nagy akarsz lenni és az álmod egy Kai Grenne féle tömeg :D

De szerintem ha nincsenek versenyzői gszándékaid,csak simán izmos akarsz lenni,de közben mégse nagydarab,akkor ektomorf.

(Például Zyzz teste nekem tökéletes lenne 1-2 változtatással.)

Persze egy átlag embernek,aki nincs benne a sportban már a legkisebb tömeggel rendelkező egyén is "nagynak" számít.

Én ektomorf vagyok,könnyebben hízok de mégsincs széles vállam,viszont nem zsírosodok.

Nekem ez így tökéletes,igaz még nem úgy látom,mert kicsi vagyok,de ha belegondolok,akkor viszont nem is olyan rossz ez,mert nem kell az elzsírosodásra gondolni,félrekajálás se árt majd meg annyira,mint egy testtípusba tartozónak.

Szóval ez a véleményem :)

2014. szept. 7. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:

én valahol a mezo és endo határára sorolom be magamat, fizikai munkát végzek + bringázom, (mikor nem bringázom, pl télen, akkor jön a pocak) és mindenki azt kérdezi, mióta gyúrok... én szerencsésnek tartom magam...

(konditerem közelében nem jártam soha)

2014. szept. 7. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!